波マリファナ
Ultra Üye
hazır sablondan mı yapıyorsun yoksa javadan mıEvet var python biliyorum ayrıca web işleriyle de uğraşıyorum
hazır sablondan mı yapıyorsun yoksa javadan mıEvet var python biliyorum ayrıca web işleriyle de uğraşıyorum
hepsi bir bütün gibi zaten html css js şablon yapacağım şeye göre değişiyor aslındahazır sablondan mı yapıyorsun yoksa javadan mı
anladım umarım istediğin üniversitede istediğin bölümü hangisi hayırlı ise okursun dostumhepsi bir bütün gibi zaten html css js şablon yapacağım şeye göre değişiyor aslında
Çok sağol dostumanladım umarım istediğin üniversitede istediğin bölümü hangisi hayırlı ise okursun dostum
rica ederim ne demek beylikdüzü knkmÇok sağol dostum
hahahahah xD görüşelim bir ararica ederim ne demek beylikdüzü knkm
Düşünüyorum yazılım mühendisi senüniversite düşünüyor musun, düşünüyorsan hangi bölüm
ben maliye mezunuyum. böyle bir bölüme gideceksen uzak dur kardeşim. yazılım felan filan önü açık yerler güzel düşünüyorsunDüşünüyorum yazılım mühendisi sen
evet seçen bir arkadaşım var oda ankaradaydı oda pişman geçmesi ayrı dert dıyorduben maliye mezunuyum. böyle bir bölüme gideceksen uzak dur kardeşim. yazılım felan filan önü açık yerler güzel düşünüyorsun
mezun oluyorsun devamı yok öyle söyleyeyimevet seçen bir arkadaşım var oda ankaradaydı oda pişman geçmesi ayrı dert dıyordu
anladım hocam tavsiye için teşekkür ederimmezun oluyorsun devamı yok öyle söyleyeyim
hangi bölümmezun oluyorsun devamı yok öyle söyleyeyim
yok sanırım .daga biyolojiden zorlanmayan varmı
maliyehangi bölüm
güzel bölüm kuzenim okudu kpss de sağlam puan alıp istanbul vergi dairesinde başladıyok sanırım .d
Post automatically merged:
maliye
zor ama kazanamazsan deli gibi iş ariyorsun kuzenin iyi yapmışgüzel bölüm kuzenim okudu kpss de sağlam puan alıp istanbul vergi dairesinde başladı
zor zaten bölümünde tr 300. sü olduzor ama kazanamazsan deli gibi iş ariyorsun kuzenin iyi yapmış
yazılım mühendisliği istiyorumİyiyim. gelecekte ne yapmak istiyorsun hangi alan gibi??
aynen oyle hocam, tebrik ederimzor zaten bölümünde tr 300. sü oldu