sol kulaklıkdan ses gelmiyor hyperx cloud 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
arkadaşlar driver aradımda bulamadım sorun drivermi bilmiyorum daha yeni aldım kablolara baktım hiçbirşey yok bilen birisi yardımcı olabilrmi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk valla bizim arkadaşada öyle oldu yeni aldı gitmiştir kulaklık

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni aldıysa aldığın yere iade et şikayetini yaz paranı iade etsinler uğraşma yapcam diye garantisi bozulur

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Yeni aldıysa aldığın yere iade et şikayetini yaz paranı iade etsinler uğraşma yapcam diye garantisi bozulur
knk 2 3 kişide yaşamış konuyu araştırdımda kulaklıkda var direk sanrm sorun pc de çoğu şey güncel anakart felan driverlerin hepsi güncel

şuan garantiye vermeyi düşünüyorum en olmadı 6 7 ay geçti ztn

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum bendede steel series var aynısı oldu sağ kulaklıktan ses gelmedi kabloyu pcye taktığın yerde biraz kabloyu hareket ettirdim düzeldi deneyebilirsin istersen

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
driverden oldugunu sanmam reis bir elektronikçiye göster derim

pokemen
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İade et uğraşma yeni aldıysan

Üye
2 HİZMET YILI
yeni aldıysan acil iade et taktığın portu değiştir ve biraz oynat kabloyu benim eski kulakğımda aynısı böyle yapınca düzelmişti ama 1 ay sonra falan tam gitti hiç gelmedi wirelles adamadır

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
sorun donanımsal ve genelde çözülmüyor jak girişinde sorun var
knk pc kasasıda yeni pc de yeni sadece yeni format attım driver bulamadım h610m-e d4 büyük ihtimal sorun orda araştırıcam birazdan driverleri çözülmesse bilgisayarcıya götürcem oda olmassa garanti bi şekilde hallederim ya

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ses denetim masasından kulaklığına gir orda denge ayarı diye birşey olmalı ikisinden biri düşüktür büyük ihtimalle banada olmuştu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka uğraşacağına garantiye ver veya aldığın yere fatursaıyla git veya bittiyse bile illa elektriktle uğraşan birileri vardır kabloları değiştirmeni öneririm çünkü pc de sorun yoksa kulaklık içinde veya kablolarında bağlantı sorunu vardır

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kanka yeni aldım diyorsun geri yollasana sol kulaklıktan ses gelmiyor de bozuk göndermissiniz de alırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...