Sonunda yazdı amaaa... Manita serisi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum bahanesi olan insan sevmemiştir , yada artık sevmiyordur. o yüzden kaçarak uzaklaş kendini üzme :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Gerçekten sevip hoşlanmıyorsan uğraşmanı boş çaba olarak buluyorum benim fikrim fakat seviyor ve hoşlanıyorsan orası ayrı, gönlünü alabilirsin umarım.
Gonul Almadım ama baya bir gonul kırdım :D
bak güzel kardeşiim benim kiyamam sana ama sunu soyleyim
kız haksizken hakli duruma cıkıyor bunu cıkartma kendini üstte tut ama alttan almayada bak he sunuda soyleyim belli bir kirmizi ince cizgin vardir onu koru asla ama asla bozma bozarsan sen yanarsin.
2. side uzatmaya gerek yok o kızla o kızı unut hayatina baskasini al " next " cek ozür dilese bile affetme 7-neyse 70 dede odur bir insan kolay kolay degismez
---
simdi bu konudan baska bir konuya değincem benim 2 sevgilim oldu
1. si beni aldatti 3 kere affettim 3. yüde affettim ama yine aldatti ve geri bir daha ozür diledi ve affetmedim suan bana yaziyor gorüldü atiyorum yada tersliyorum
mesela soyle yaziyorum = hangi yüzle yazmaya calisiyorsun nerden geliyor bu yüz diyorum

2. sevgilim en iyisiydi 4-5 yilimi harcadim ve real bile degildik sen düsün ne gordüm ne sarildim ne kokladim nede optüm hic biri olmadi o izmirde ben bursadaydim
benim islerim onun okulu vs vs ama o suan yanımda uzaktan olsada izliyor beni 1-2 sene oldu ama hala yanımda :c neyse...

bir kiz için kendini harcamaya değmez üzme asla ozellikle bu devirde kimseye güvenme bu devir oyle bir sey ki insanın omrünü azaltiyor zamanın var daha gencsin onunde kocaman yillar aylar var inan Allaha o nüne güzel bir kadin cikarticak ama sabretmeyi bilmelisin

SON...
Dostum Bursa'da isen seninle bir oturup dertleşmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...