Üye
Görüntü kalitesini düşürürsen yüklemede sıkıntı olmaz ama ilerde izlenme sayısı artar ve telif sahipleri farkederse gene sıkıntılı durum.
abone oldum reis 22.yimKralsın teşekkür ederim <3
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çok teşekkürler, bende sana olayım bir dakikaabone oldum reis 22.yim![]()
yav beni salla gitsin ben sadece izleyiciyim ilgilenmiyom video yüklemekleÇok teşekkürler, bende sana olayım bir dakika
Peki filmi 15'er dakikalık parçalar halinde paylaşsam ? Böyle yapanlar vardı gerçekten işe yarıyorsa öyle yayınlayayımYapmış olduğunuz ya da yapacakta olduğunuz eylem TCK yasalarına göre "eser hırsızlığı"' na giriyor. Youtubeye filmi yüklediğiniz zaman iki ihtimal olucak:
1. İhtimal video silinicek ve telif yiyecek
2.İhtimal video silindikten sonra hak sahibine bilgilendirme mesajı atıcaklar ve hak sahibi senden yüklü bir miktar para isteyecek, aksi halde dava açacağını belirtecek.
Göze alıyorsan bol şans3. bir şık yok çünkü.
Tabiiki, öm'den konuşalımDostum bencede kendini riske atma yükleme dava işleri falan açılır boşuna uğraşma hepyek 3'ü merak ediyorum benimle paylaşma şansın varsa iletişime geçebilirmiyiz ?
Mantıklı fakat çok zamanımı alır.boş ver reis film paylaşmayı falan dava açarlar para cezası bir ton şey senden önemli mi ? :d konu açarsın şu filmi paylaşıcam diye bize özelden atan istiyorsan