Üye
Kişi kendisinin kız olduğunu söylüyor ama buna tam olarak emin olamıyoruz. Kız olduğunu nasıl anlayabilirim?
AnlayamazsınGörüntülü konuşsan bile millet arkadaşını konuşturuyor. yüzyüze görüşmediğin herkes fake olabilir
Dostum, kız ile konuşuyorum da bu aralar görüntülü konuşacak kadar müsait değilmiş. Bana o kızın yani genel olarak kızların nasıl yazdıkları hakkında bilgi verir mısın? Bu kızlar nasıl konuşur, yazar ki?AnlayamazsınGörüntülü konuşsan bile millet arkadaşını konuşturuyor. yüzyüze görüşmediğin herkes fake olabilir
![]()
Bu konu hakkında kız ile konuşsam mı? Yoksa bu ilişki böyle yürüyemeyecek, birbirimizi görmemiz de gerekiyor, sonuçta sosyal medya aslında bir yalandan ibaret.Görüntülü konuşamıyorum diyenler genelde tam palavracı oluyor. İşte ses açamam müsait değilim, görüntü açamam ev dolu falan. Görüntüyü geçtim ses bile açmayan garip insanlar var kızım diyip. Sonra erkek çıkıyorlar orası ayrı tabii
Direkt engelle geç bence, boşa benziyor daha çok. Sosyal medya ilişkileri genelde yürümüyor zaten. Üzme kendiniBu konu hakkında kız ile konuşsam mı? Yoksa bu ilişki böyle yürüyemeyecek, birbirimizi görmemiz de gerekiyor, sonuçta sosyal medya aslında bir yalandan ibaret.
Neyse. Kız ile konuşurum. Bu doğru bir şey zaten sosyal medyadan ilişki yürütmek, bende zaten takılıyordum aslında. Duruma göre bakıcaz artık.Direkt engelle geç bence, boşa benziyor daha çok. Sosyal medya ilişkileri genelde yürümüyor zaten. Üzme kendini
Kızı daha önce hiç görmemişsin. Sosyal medya üzerinden de zaten yürümez, sal gitsin.Neyse. Kız ile konuşurum. Bu doğru bir şey zaten sosyal medyadan ilişki yürütmek, bende zaten takılıyordum aslında. Duruma göre bakıcaz artık.