Sosyal medya üzerinden bir kişinin kız olup olmadığını nasıl anlayabilriiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Kişi kendisinin kız olduğunu söylüyor ama buna tam olarak emin olamıyoruz. Kız olduğunu nasıl anlayabilirim?

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Anlayamazsın :D Görüntülü konuşsan bile millet arkadaşını konuşturuyor. yüzyüze görüşmediğin herkes fake olabilir :502081481535913995:

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ne gerek var sosyal medya ilişkisine kanka sal

Üye
4 HİZMET YILI
Anlayamazsın :D Görüntülü konuşsan bile millet arkadaşını konuşturuyor. yüzyüze görüşmediğin herkes fake olabilir
Anlayamazsın :D Görüntülü konuşsan bile millet arkadaşını konuşturuyor. yüzyüze görüşmediğin herkes fake olabilir :502081481535913995:
Dostum, kız ile konuşuyorum da bu aralar görüntülü konuşacak kadar müsait değilmiş. Bana o kızın yani genel olarak kızların nasıl yazdıkları hakkında bilgi verir mısın? Bu kızlar nasıl konuşur, yazar ki?

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ses kaydı / Görüntülü Arama vs.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Görüntülü konuşamıyorum diyenler genelde tam palavracı oluyor. İşte ses açamam müsait değilim, görüntü açamam ev dolu falan. Görüntüyü geçtim ses bile açmayan garip insanlar var kızım diyip. Sonra erkek çıkıyorlar orası ayrı tabii

Üye
4 HİZMET YILI
Görüntülü konuşamıyorum diyenler genelde tam palavracı oluyor. İşte ses açamam müsait değilim, görüntü açamam ev dolu falan. Görüntüyü geçtim ses bile açmayan garip insanlar var kızım diyip. Sonra erkek çıkıyorlar orası ayrı tabii
Bu konu hakkında kız ile konuşsam mı? Yoksa bu ilişki böyle yürüyemeyecek, birbirimizi görmemiz de gerekiyor, sonuçta sosyal medya aslında bir yalandan ibaret.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bu konu hakkında kız ile konuşsam mı? Yoksa bu ilişki böyle yürüyemeyecek, birbirimizi görmemiz de gerekiyor, sonuçta sosyal medya aslında bir yalandan ibaret.
Direkt engelle geç bence, boşa benziyor daha çok. Sosyal medya ilişkileri genelde yürümüyor zaten. Üzme kendini

Üye
4 HİZMET YILI
Direkt engelle geç bence, boşa benziyor daha çok. Sosyal medya ilişkileri genelde yürümüyor zaten. Üzme kendini
Neyse. Kız ile konuşurum. Bu doğru bir şey zaten sosyal medyadan ilişki yürütmek, bende zaten takılıyordum aslında. Duruma göre bakıcaz artık.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam büyük ihtimal faketir, illaki belli olur zaten kız olsa.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Neyse. Kız ile konuşurum. Bu doğru bir şey zaten sosyal medyadan ilişki yürütmek, bende zaten takılıyordum aslında. Duruma göre bakıcaz artık.
Kızı daha önce hiç görmemişsin. Sosyal medya üzerinden de zaten yürümez, sal gitsin.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar,

Benim seneledir kullandığım bir doğrulama yönetimi vardır "E-Mail" ilk bakışta anormal gelebilir.Karşımdaki kişi halihazırda bir e-postası yoksa oltaya düşecektir. Diyelim yalan söyledi anonim bir hesap ismi söyledi e postaniza cevap vermesini isteyin kısa sonuç :).İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bro o iş harbi zor ya. Hani kzı gibi mi konuşuyor diye kafa yorsan bazı erkekler kızlardan daha kız konuşuyor. Anlayacağın sal bence o işi sen.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tecrübe işi ben attığı emojilerden tut kullandığı virgüle kadar anlıyabiliyorum :D ve %90 doğru çıkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Bakmak çok zor: o kişinin gerçek sesini duyana kadar.

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çıkar göster :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...