Onaylı Üye
eyvallah kanka bende bilet atıım bana 3 ay dediler ama denediğim için 4 aya çıkmış deneyince artıyormuşhocam senin dahasıkıntılı ya çok geçmiş olsun. Ben bi bilet attım bakalım sonuç ne olacak
eyvallah kanka bende bilet atıım bana 3 ay dediler ama denediğim için 4 aya çıkmış deneyince artıyormuşhocam senin dahasıkıntılı ya çok geçmiş olsun. Ben bi bilet attım bakalım sonuç ne olacak
Amidewin fix diyorlar fakat msi anakartlarda hayla çalısmakta sanırsam laptop için sıkıntı bir daha bilgisayarını açamaya bilirsin.Öncelikle merhaba. Yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce Valorant'tan ban yedim. 3.Parti uygulama kullandın dediler . Halbuki öyle bişey yok. Bir daha ticket attım ancak bana dediler ki ''gerekli bilgi verilmiştir birdaha bu konu hakkında bilet atarsanız konu otomatik olarak kapatılacaktır.'' dendi. Riot yetkililerinin ilgisizliği üzerine spoofer kullanmak istiyorum. İlla spoofer olacak değil de başka yöntemler var mı açabileceğim ? (Biraz araştırdım ve Amidewin diye bi çözüm buldum. Laptop kullanıyorum- Lenovo YT20- Bu Amidewin işe yarar mı bilginiz var mı ?)
olabilir hocam ben de bilmioyurum ne olduğunuAmidewin fix diyorlar fakat msi anakartlarda hayla çalısmakta sanırsam laptop için sıkıntı bir daha bilgisayarını açamaya bilirsin.
benim daha 23-24 gün var hocamBiraz zor ben çok bilet yolladım hep aynı mesaj 8gün sonra açılıyor banım
denedim inşallah artmamıştır :deyvallah kanka bende bilet atıım bana 3 ay dediler ama denediğim için 4 aya çıkmış deneyince artıyormuş
umarım hocam denedimdürüstlük önemli bazen affedip açıyorlar banını
yazdım hocam cevap bekliyorumdostum riot a mesaj yaz başka çare yok zaten bazı spooferlar bile lkaldıramıyor
hocam laptop kullanıyorum biraz zor iş sankiankartını değiştireceksinşaka bi yana sanırsam bazı ankartlar elle spoofer destekliyordu. yabancı forumlarda elle spooferın nasl yapıldıgını ve anakart modelinin destekleyip desteklemediğini ogrenebilirsin
kanka daha detaylı anlatır mısın hiç anlamıyorum o tip şeylerden. Mesela değişmek için ne yapmam lazımknk laptop kullanıyosan disk seri numara değiş hemen açılıyo
biraz araştırdım ama riot sadece diske ban atmıyor ekran kartı ve diğer donanımlara da atıyormuş. sadece seri numarasıyla değişmiyormuş.knk laptop kullanıyosan disk seri numara değiş hemen açılıyo
inşallah kanka bakalımknk boş yere yememişindir büyük ihtimal ama talep at açılma ihtimali yüksek
evet hocam bilet attım onu bekliyorumHwid ban sıkıntı spooferdada kesin çözüm yok en sağlıklısı beklemek yoksa canını sıkabilecek hatalar oluşabilir.
ritonun adaletine güvenmiyorum .dDurumu yalan olmadan düz ne yaşadıysan anlatırsan banını kaldırabilirler