Spoofer dışında başka yöntemler var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba. Yaklaşık olarak 2-2.5 ay önce Valorant'tan ban yedim. 3.Parti uygulama kullandın dediler . Halbuki öyle bişey yok. Bir daha ticket attım ancak bana dediler ki ''gerekli bilgi verilmiştir birdaha bu konu hakkında bilet atarsanız konu otomatik olarak kapatılacaktır.'' dendi. Riot yetkililerinin ilgisizliği üzerine spoofer kullanmak istiyorum. İlla spoofer olacak değil de başka yöntemler var mı açabileceğim ? (Biraz araştırdım ve Amidewin diye bi çözüm buldum. Laptop kullanıyorum- Lenovo YT20- Bu Amidewin işe yarar mı bilginiz var mı ?)
Amidewin fix diyorlar fakat msi anakartlarda hayla çalısmakta sanırsam laptop için sıkıntı bir daha bilgisayarını açamaya bilirsin.

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Amidewin fix diyorlar fakat msi anakartlarda hayla çalısmakta sanırsam laptop için sıkıntı bir daha bilgisayarını açamaya bilirsin.
olabilir hocam ben de bilmioyurum ne olduğunu
Post automatically merged:

Biraz zor ben çok bilet yolladım hep aynı mesaj 8gün sonra açılıyor banım
benim daha 23-24 gün var hocam :)

eyvallah kanka bende bilet atıım bana 3 ay dediler ama denediğim için 4 aya çıkmış deneyince artıyormuş
denedim inşallah artmamıştır :d

Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun bilader, Arka planda Vanguard açık olması durumunda cheat engine vb. Programları kullanıyorsan bu sebepten dolayı ban yemişsindir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ankartını değiştireceksin :D şaka bi yana sanırsam bazı ankartlar elle spoofer destekliyordu. yabancı forumlarda elle spooferın nasl yapıldıgını ve anakart modelinin destekleyip desteklemediğini ogrenebilirsin

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum riot a mesaj yaz başka çare yok zaten bazı spooferlar bile lkaldıramıyor
yazdım hocam cevap bekliyorum

ankartını değiştireceksin :D şaka bi yana sanırsam bazı ankartlar elle spoofer destekliyordu. yabancı forumlarda elle spooferın nasl yapıldıgını ve anakart modelinin destekleyip desteklemediğini ogrenebilirsin
hocam laptop kullanıyorum biraz zor iş sanki :D

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk laptop kullanıyosan disk seri numara değiş hemen açılıyo
kanka daha detaylı anlatır mısın hiç anlamıyorum o tip şeylerden. Mesela değişmek için ne yapmam lazım

knk laptop kullanıyosan disk seri numara değiş hemen açılıyo
biraz araştırdım ama riot sadece diske ban atmıyor ekran kartı ve diğer donanımlara da atıyormuş. sadece seri numarasıyla değişmiyormuş.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hwid ban sıkıntı spooferdada kesin çözüm yok en sağlıklısı beklemek yoksa canını sıkabilecek hatalar oluşabilir.

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
öylesine ban atmıyorlar genelde doğru olanı söylediysen kaldırırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...