Vücudunuzu yakmada herhangi bir probleminiz yoksa bol bol hareket etmeye çalışın, biraz egzersiz yapmaya başlayın, ne yediğiniz önemli değil.Yemek yiyerek nasıl kilo veririm
Vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum 3.5 yıldır. Sorunuz varsa sorun, cevaplarım.
düzenli beslenme ile 10 kg bile alırsın şahsen ben almak istersem ayda okadar alırım1 ayda 70 kilodan kaç kiloya çıkabilirim?
Herkes için geçerli değil sadece yemek yemek. Yemek yese bile 3 kilo alıyorsun o da kisa süreliğine 20 dk sonra tekrar aynı kiloda oluyorsun.düzenli beslenme ile 10 kg bile alırsın şahsen ben almak istersem ayda okadar alırım
Ben denemiştim ama bahsettiğiniz. Video mu bilmiyorum bir programını yaptım. Baya sağlam kaslarınızın geliştiğini hissedebiliyorsunuz.Hocam ege fitness'ın 15 günde forma girme videosunu izledim, sizce o tür antrenmanlar beni forma sokar mı? Kiloluyum ve bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
kendi üzerimde denedim ve işe yaradıgını gördüm tabi kişiden kişiye değişirHerkes için geçerli değil sadece yemek yemek. Yemek yese bile 3 kilo alıyorsun o da kisa süreliğine 20 dk sonra tekrar aynı kiloda oluyorsun.
Post automatically merged:
Ben denemiştim ama bahsettiğiniz. Video mu bilmiyorum bir programını yaptım. Baya sağlam kaslarınızın geliştiğini hissedebiliyorsunuz.