Genetik faktörü çok etkili ya, bir kasta ciddi büyüme görmek istiyorsan çok hacim yüklemeli kasını kullanamayana kadar yormalısın en iyi gelişmeyi o zaman alırsınkemik yapım ince özellikle bileklerim ön kol bilek çalşıyorum ama bir göğüs gibi gelişim göremedim henüz ne yapmam gerek
Sağlık açısından bi sıkıntı yaratmaz mı bu durumGenetik faktörü çok etkili ya, bir kasta ciddi büyüme görmek istiyorsan çok hacim yüklemeli kasını kullanamayana kadar yormalısın en iyi gelişmeyi o zaman alırsın
Hayır kasların çalışma mantığı bu. Ben sürekli böyle yapıyorum kolumu kaldıramayacak duruma geliyorum bu şekilde daha hacimli daha iyi onarılıyor kas ve daha güçlü oluyor sonuç olarak. Kasınıza yapabileceğinden fazlasını yüklemiyorsunuz aslında yapamayana kadar çalıştırıyorsunuz sadeceSağlık açısından bi sıkıntı yaratmaz mı bu durum
Teşekkür ederim tavsiye içinHayır kasların çalışma mantığı bu. Ben sürekli böyle yapıyorum kolumu kaldıramayacak duruma geliyorum bu şekilde daha hacimli daha iyi onarılıyor kas ve daha güçlü oluyor sonuç olarak. Kasınıza yapabileceğinden fazlasını yüklemiyorsunuz aslında yapamayana kadar çalıştırıyorsunuz sadece
Rica ederim başka soru varsa da onlarda da yardımcı olabilirimTeşekkür ederim tavsiye için
üstad omuzları nasıl genişletirim birde barfiks hiç çekemiyorumVücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum 3.5 yıldır. Sorunuz varsa sorun, cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?