Spora Başladım beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Benden tavsiye kardeşim su hareketi yap bunuda yap şu şöyle diyenlere kanma ilk günden hamlıyor insan spora küsüyor :) kasmadan yavaş yavaş arttır setleri

Üye
6 HİZMET YILI
bro dengeli beslenmede önemli kahvaltın öğle yemeği akşam yemeği tabi ki ara öğünler filan hepsine uyman gerekiyor disiplinli 3 4 ay çalışırsan uçarsın

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
3 ila 6 ayda vücüt şekillenir günde 2 saat anteman yapıcaksın sporda en önemlisi beslenme nette yaşam koçlarının ögun lerine bakabilirsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tak kulaklığını full motivasyon devam et hocam 2 3 aya etkisini görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum spor yapana ve devam ettirene hayran olmuşumdur hep ben şuan spor yapmayı bırak yürümeye üşenir oldum yorucu hiç bir şey yapasım gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende başaldım akrın aksı çalışıyorum çoks ıkı bşir çalışma ile 1 haftada belirign olmaya başaldıs karın aksalrım

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Zayıflamak için mi yoksa kas için mi başladın kanka ona göre yorumlayayım

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Üniversitedeyken bende yazılmıştım spor salonuna fakat virüsten dolayı bırakmak zorunda kaldık şimdi evde kendi kendime şınav ve mekik çekiyorum :)
aga be :( bende 2 ay gittim çok iyi geldi ama işte şimdi virusden çıkamıyoz evde yapiyorum besine özen gösteriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum iyi beslen protein ağırlıklı yemekler tüket sağlıksız gıdalardan kaçın bence bro

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Başlıktada okuduğunuz gibi 1 haftadır telefondaki evde spor uygulamasından spor yapıyorum 90 kiloyum omuzlarım falan geniş kemiklerim de iri sadece göbeğim var hatta bayağı da var ekmeği kestim ve spor yapıyorum konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilir mi ne kadar zamanda gider bu göbek ne kadar tempolu çalışmam lazım ve fitness yapan arkadaşların ne kadar zamanda kasları belirgin hale gelmeye başlıyor beyler aydınlatın beni
Kardeşim mekik şınav belirli sayılar ve setler ile artırarak devam etmen göbeğinde ki fazlalıklarını sıkılaştırmana yardımcı olur karın egzersizlerini artırmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...