SSD mi Alıyım HDD mi ? Bilgisi olan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendımden örnek verıyım ssd çok cabuk arıza verıyor hassas

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kesinlikle ssd den devam dostum. hdd ye gecınce cok pısman olursun hem yazma konusunda hemde acılış kapanış gıbı konularda.

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum yer istiyorsan HDD al öyle oyun performansını falan çok etkileyecek bir durum değil kendi kullandığım harddisklerim şunlar : 240 GB SSD
2 TB HDD
Windows dosyalarını formatlı bir şekilde SSD ye kurarsın HDD olan alanıda kendi şahsi yerin olarak kullanabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum yer istiyorsan HDD al öyle oyun performansını falan çok etkileyecek bir durum değil kendi kullandığım harddisklerim şunlar : 240 GB SSD
2 TB HDD
Windows dosyalarını formatlı bir şekilde SSD ye kurarsın HDD olan alanıda kendi şahsi yerin olarak kullanabilirsin.
Eğer ki bilgisayarın LAPTOP ise Cd bölmesini iptal edip oraya HDD harddisk bağlayabilirsin onun için ayrı bir aparat bulunmakta yanlış hatırlamıyorsam 50-60 TL fiyatı bulunmakta.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çok büyük oyunlar oynamıyorsan ssd gayet makul hızlı ve idare eder hdd daha yavaş ama boyutu yüksek

Üye
6 HİZMET YILI
1 tb hdd isini görür bro maliyet onemli degil diyosan 2 tb kadar çikart

Bendede monster pc var harici hdd kullaniyorum oyun ve resimlerin bunda kayıtli pc ye oyin kaydetmiyorum en az 100 gb lik resimlerin var 12 yillik benimde pc nin basina bir sey gelir diye harici hdd ye kaydediyorum
2 tb hdd ne yapıcaksın :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kardeşim 250 gb hdd almanı tavsiye ederim. kişisel, kullanmadığın dosyaları hdd ye çekersin. oyunları ssd de tutarsın. daha hızlı olur

Üye
7 HİZMET YILI
bence ssd
Post automatically merged:

hdd nasıl bir şey

Üye
10 HİZMET YILI
SSD , aktarım ve okuma hızı olarak HDD gibi kapalı bir kutu olmadığı için kesinlikle SSD.

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ssd al tabiki pc %200 hızlanır

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ssd varsa hdd al daha az bütçe ile daha çok yer demek zaten windows ssd üzerine kurulu olduğu için tüm işlemler ordan gerçekleşicek çok fazla hız kaybın olmaz hiç olmaz demiyorum ama ;)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık iki ay önce Monster Laptop aldım, Üzerinde 256 gb samsung ssd ile beraber geldi, fakar şuan yer konusunda ciddi sıkıntılar çekiyorum, Sizce Bir ssd Daha mı alayım yoksa Hdd Alsam yeterli olur mu, Ssd De windows kurulu devam edicek, Oyunları ve programlarımı Hdd ye çekmeyi düşünüyorum, hemde daha az masraf olur. Sizce ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
ssd in var ztn bence hdd i al paranda cebinde kalır

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
SSD varsa HDD almak daha mantıklı sık kullandıkların ssd de durur büyük dosyalar hdd .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...