⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
kendımden örnek verıyım ssd çok cabuk arıza verıyor hassas
yanlış biliyorsun hdd hassastır hdd bozulması daha fazladır senin ssd problemlidir hddnin içinde dönme mekanizması olduğu için daha hassas oluyorkendımden örnek verıyım ssd çok cabuk arıza verıyor hassas
Dostum yer istiyorsan HDD al öyle oyun performansını falan çok etkileyecek bir durum değil kendi kullandığım harddisklerim şunlar : 240 GB SSD
2 TB HDD
Windows dosyalarını formatlı bir şekilde SSD ye kurarsın HDD olan alanıda kendi şahsi yerin olarak kullanabilirsin.
Eğer ki bilgisayarın LAPTOP ise Cd bölmesini iptal edip oraya HDD harddisk bağlayabilirsin onun için ayrı bir aparat bulunmakta yanlış hatırlamıyorsam 50-60 TL fiyatı bulunmakta.
dorgurudur zaten belırtıgım gıbı kendımden örnek verdımyanlış biliyorsun hdd hassastır hdd bozulması daha fazladır senin ssd problemlidir hddnin içinde dönme mekanizması olduğu için daha hassas oluyor
2 tb hdd ne yapıcaksın1 tb hdd isini görür bro maliyet onemli degil diyosan 2 tb kadar çikart
Bendede monster pc var harici hdd kullaniyorum oyun ve resimlerin bunda kayıtli pc ye oyin kaydetmiyorum en az 100 gb lik resimlerin var 12 yillik benimde pc nin basina bir sey gelir diye harici hdd ye kaydediyorum
ssd in var ztn bence hdd i al paranda cebinde kalırArkadaşlar yaklaşık iki ay önce Monster Laptop aldım, Üzerinde 256 gb samsung ssd ile beraber geldi, fakar şuan yer konusunda ciddi sıkıntılar çekiyorum, Sizce Bir ssd Daha mı alayım yoksa Hdd Alsam yeterli olur mu, Ssd De windows kurulu devam edicek, Oyunları ve programlarımı Hdd ye çekmeyi düşünüyorum, hemde daha az masraf olur. Sizce ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
2 tb bile yetmiyo bazen2 tb hdd ne yapıcaksın![]()