ben bilgisiyarı itopyadan sipariş ettim sistem hazır içinde hem ssd hem hdd var windowsu hdd ye kurdularsa ssd ye kurmak için sıfırlamam mı lazımSsd'ye Windows'u kuracaksın, hdd'ye oyunları
Ssd'de her zaman 100gb boş yer kalsın. 200gb boş yer varsa oraya Cs tarzı bi oyun indirebilirsin, oyuna daha hızlı bağlanırsın vs. oyun hızlanır.
Ssd ve hdd aynı anda takılıp takılmaması bilgisayarın hızını etkilemez. Ekstradan 5 tane hdd taksan ekstradan 5 tane depolama yerin olur. Hdd sadece dopalama aygıtıdır.
Windows'u hddye kurarsan bilgisayarın daha yavaş açılır çünkü sistem hdd'de ve hdd ssd'den yavaştır
peki windows un ssd ye kurulduğunu nası anlıyıcamhdd depo olarak kullan oynadıgın oyun program vsleride ssdye kur bro
itopyadan aldığın bilgisiyar sana freedos olarak gelir içinde windows olmazben bilgisiyarı itopyadan sipariş ettim sistem hazır içinde hem ssd hem hdd var windowsu hdd ye kurdularsa ssd ye kurmak için sıfırlamam mı lazım
Post automatically merged:
peki windows un ssd ye kurulduğunu nası anlıyıcam
Onlar ssd ye kurarlar sıkıntı etme. Satın aldığın sistemde kaç gb ssd kaç gb hdd olduğuna bak. Ardından masaüstündeki bu bilgisayar kısmına girip hangi diskin dolu olduğuna bakarsınben bilgisiyarı itopyadan sipariş ettim sistem hazır içinde hem ssd hem hdd var windowsu hdd ye kurdularsa ssd ye kurmak için sıfırlamam mı lazım
Post automatically merged:
peki windows un ssd ye kurulduğunu nası anlıyıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?