Ultra Üye
Benim laptop a ssd taktık 10 sn falan açılmaya başladı ssd takmadan önce 3dk açılmasını bekliyodum yani ssd hdd ye göre daha iyi
tamam zaten bana lazım olan sistem hızı teşekkür ederimSSD ciddi bir fark yaratıyor fakat oyun performansına etki etmez. Eğer HDD'den kaynaklanan donmalar, takılmalar var ise bu sorunlar ortadan kalkar. Oyun yüklenme süresi kısalır, ara ekranlarda çok beklemezsiniz. Yani fazladan oyun performansı kazandırmaz size.
oyunda etki etmiyo diyolar ama fps arttırmazmışSadece o değil dostum dosya aktarımında ve oyunlarda fps açısından çok fark ediyor mesela cs go yu ssd ye yükle boost yap fps yi çok rahat fark edersin
Ssd den ssd ye fark eder dostum kalitesi ve hız desteği çok önemli bu konudaoyunda etki etmiyo diyolar ama fps arttırmazmış
Güzel bir ssd için 30 saniye fazla minimum 5-10Eğer güzel bir SSD alıp windowsa kurarsan 30 saniye gibi bir sürede bilgisayarın açılır.
Tahmini bir süre vermek istedim. Biraz fazla vermişim.Güzel bir ssd için 30 saniye fazla minimum 5-10
HDD'mi kullanıyorsunTahmini bir süre vermek istedim. Biraz fazla vermişim.![]()