SSD'nin bilgisayara etkisi ne kadar olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Benim laptop a ssd taktık 10 sn falan açılmaya başladı ssd takmadan önce 3dk açılmasını bekliyodum yani ssd hdd ye göre daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Olmazsa olmaz bir şey değil. Oyunlarda falan FPS'ye etki etmez sadece oyunların açılma süresi, PC'nin açılma süresine falan etki ediyor. Ha köşede 500tlen varsa al ama 200 300 tlen varsa 240GB'lik bir SSD almak yerine 500GB bir HDD isine daha çok yarar. Özellikle depolama alanı meraklısıysan. SSD almaya karar verdiğinde 540/500mbs altı bir şey almamalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ssd neredeyse hdd nin 2 katı hız sağlıyor kullanmanı tavsiye ederim

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
SSD ciddi bir fark yaratıyor fakat oyun performansına etki etmez. Eğer HDD'den kaynaklanan donmalar, takılmalar var ise bu sorunlar ortadan kalkar. Oyun yüklenme süresi kısalır, ara ekranlarda çok beklemezsiniz. Yani fazladan oyun performansı kazandırmaz size.
tamam zaten bana lazım olan sistem hızı teşekkür ederim
Sadece o değil dostum dosya aktarımında ve oyunlarda fps açısından çok fark ediyor mesela cs go yu ssd ye yükle boost yap fps yi çok rahat fark edersin
oyunda etki etmiyo diyolar ama fps arttırmazmış

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ssd baya fark ediyor yeni bilgisayarımda ssd var ve eskisinde yoktu etkisi gözle net bi şekilde gözüküyor

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
SSD ile HDD hızı arasında dağlar kadar fark var. SSD olmadan pc kullanmak çiledir. Anakart M2 destekliyorsa daha iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Günümüz oyunlarında ve şartlarında HDD kullanan sayısı fazlasıyla azaldı. SSD F/P bir ürün alabilirsiniz ve isterseniz önerebilirim fakat James Donkey markadan kesinlikle uzak durun, açılış hızı olsun oyunların açılması olsun fazlasıyla etki edecektir. Eğer M2 slotunuz var ise M2 SSD düşünmenizi öneririm.

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
10 kat gibi bir şey diyeyim sana. SSD bambaşka bir şey dostum, HDD'den sonra devrim gibi oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ssd oyunların programların hızlı acılmasını falan sağlıyo benım işime yarıyo yani şart diyeiblrim

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Geleneksel sabit disk, bilgisayara gerek kalmadan veri depolayan bir cihazdır. ... Sabit sürücü, HDD verilerinizi depolayan manyetik bir katmana sahip metal bir plakadır. Bir SSD, sabit sürücünün yaptığı her şeyi yapar, ancak bilgi, güç olmadığında bile verileri tutan birbirine bağlı flash yongalarında saklanır.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
2dk ye açılan pc yi 30 sn den daha az sürede açabilir okadar fark ediyo

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğer güzel bir SSD alıp windowsa kurarsan 30 saniye gibi bir sürede bilgisayarın açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...