☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Hile konularında doğru ve kullanılabilir virüssüz herşeyi ile tam hileleri foruma katkı olarak paylaşım yapabilirsin dostumsiz bu site de yetkili birisi olarak size soruyorum üyeler oyun hileleri yada İT ile ilgili bir kunuda siteye katkıda bulunmak isterse olabiliyor mu ?
bizim muhasebeye sorucam yarınBaştan böyle bir imkanın varsa kendi bağkurunu ödeyebilirsin yani kendi çalışıyor olarak gösterebilirsin bağkurunu ödedidekten sonra hiç bir problem olmaz okul için kapı gibi çalışma delili olur işte hile hurda yapmadan halledersin gerçi kendimizde hileciyizde bunlar oyunlarda geçerli
life hackBaştan böyle bir imkanın varsa kendi bağkurunu ödeyebilirsin yani kendi çalışıyor olarak gösterebilirsin bağkurunu ödedidekten sonra hiç bir problem olmaz okul için kapı gibi çalışma delili olur işte hile hurda yapmadan halledersin gerçi kendimizde hileciyizde bunlar oyunlarda geçerli
Muhasabe çıkışını vermesindebizim muhasebeye sorucam yarın
Post automatically merged:
life hack
İT bilgi teknoloji anlamına geliyor yazlım geliştirici yerine de kullanılıyor bazenHile konularında doğru ve kullanılabilir virüssüz herşeyi ile tam hileleri foruma katkı olarak paylaşım yapabilirsin dostum
Paylaşacağın hile konuları yönetici iznindende geçmesi gereklidir.
Cümle içindeki iT kelimesini anlayamadım sadece
Anladım dostumİT bilgi teknoloji anlamına geliyor yazlım geliştirici yerine de kullanılıyor bazen
ben staj yeri bulamayıp özel yetkili serviste yapmıştım lisedeyken sahibi komşumuzdu benim yapıcağım hiçbir iş de yoktu bana gelmek zorunda değilsin demişti çok nadir uğruyordum hocaya yaklandım bir ara yani , anladığından eminin kendimi kötü hissettim hoca birşey demedi sınıfın yarısı da öyle yapıyordu Siz öyle yazınca birden aklıma geldiMuhasabe çıkışını vermesinde
Maaşına zam işine son
İyi işte bir daha düşünben staj yeri bulamayıp özel yetkili serviste yapmıştım lisedeyken sahibi komşumuzdu benim yapıcağım hiçbir iş de yoktu bana gelmek zorunda değilsin demişti çok nadir uğruyordum hocaya yaklandım bir ara yani , anladığından eminin kendimi kötü hissettim hoca birşey demedi sınıfın yarısı da öyle yapıyordu Siz öyle yazınca birden aklıma geldi
istese de kontrol yapamazlar okulla aramda 900 km varİyi işte bir daha düşün
istese de kontrol yapamazlar okulla aramda 900 km var
Okuduğun okula göre staj yapabilirsin dostum kafana göre zorHile konularında doğru ve kullanılabilir virüssüz herşeyi ile tam hileleri foruma katkı olarak paylaşım yapabilirsin dostum
Paylaşacağın hile konuları yönetici iznindende geçmesi gereklidir.
Cümle içindeki iT kelimesini anlayamadım sadece
bölüm ne ne okuyorsun.ÜNİ zorunlı staj başlattı yaşadığım yerde okuduğum bölüm ile uzakatan yakından ilgisi olan staj yapabileceğim bir yer yok hocalar da bilmiyor bu durumu yaşamış olan var mı ?
hocam hangi bölümü okuyorsun ve hangi şehirdesin ona göre google üzerinden bakabilirim dükanlara benÜNİ zorunlı staj başlattı yaşadığım yerde okuduğum bölüm ile uzakatan yakından ilgisi olan staj yapabileceğim bir yer yok hocalar da bilmiyor bu durumu yaşamış olan var mı ?
okulun bulması zorunlu kanka ya nasıl ya bana okul buldu gelişmeleri söylermisin?ÜNİ zorunlı staj başlattı yaşadığım yerde okuduğum bölüm ile uzakatan yakından ilgisi olan staj yapabileceğim bir yer yok hocalar da bilmiyor bu durumu yaşamış olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?