Staj yapabileceğim bir yer yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
siz bu site de yetkili birisi olarak size soruyorum üyeler oyun hileleri yada İT ile ilgili bir kunuda siteye katkıda bulunmak isterse olabiliyor mu ?
Hile konularında doğru ve kullanılabilir virüssüz herşeyi ile tam hileleri foruma katkı olarak paylaşım yapabilirsin dostum
Paylaşacağın hile konuları yönetici iznindende geçmesi gereklidir.

Cümle içindeki iT kelimesini anlayamadım sadece

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Baştan böyle bir imkanın varsa kendi bağkurunu ödeyebilirsin yani kendi çalışıyor olarak gösterebilirsin bağkurunu ödedidekten sonra hiç bir problem olmaz okul için kapı gibi çalışma delili olur işte hile hurda yapmadan halledersin gerçi kendimizde hileciyizde bunlar oyunlarda geçerli :D
bizim muhasebeye sorucam yarın
Post automatically merged:

Baştan böyle bir imkanın varsa kendi bağkurunu ödeyebilirsin yani kendi çalışıyor olarak gösterebilirsin bağkurunu ödedidekten sonra hiç bir problem olmaz okul için kapı gibi çalışma delili olur işte hile hurda yapmadan halledersin gerçi kendimizde hileciyizde bunlar oyunlarda geçerli :D
life hack 😂

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hile konularında doğru ve kullanılabilir virüssüz herşeyi ile tam hileleri foruma katkı olarak paylaşım yapabilirsin dostum

İT bilgi teknoloji anlamına geliyor yazlım geliştirici yerine de kullanılıyor bazen

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Muhasabe çıkışını vermesinde
Maaşına zam işine son :D
ben staj yeri bulamayıp özel yetkili serviste yapmıştım lisedeyken sahibi komşumuzdu benim yapıcağım hiçbir iş de yoktu bana gelmek zorunda değilsin demişti çok nadir uğruyordum hocaya yaklandım bir ara yani , anladığından eminin kendimi kötü hissettim hoca birşey demedi sınıfın yarısı da öyle yapıyordu Siz öyle yazınca birden aklıma geldi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben staj yeri bulamayıp özel yetkili serviste yapmıştım lisedeyken sahibi komşumuzdu benim yapıcağım hiçbir iş de yoktu bana gelmek zorunda değilsin demişti çok nadir uğruyordum hocaya yaklandım bir ara yani , anladığından eminin kendimi kötü hissettim hoca birşey demedi sınıfın yarısı da öyle yapıyordu Siz öyle yazınca birden aklıma geldi
İyi işte bir daha düşün :D

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
şansına senin bölüme düşen hocanın insanlığına bağlı

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
bölümünle alakalı bir staj yeri bulamazsan herhangi bir işletmede de işe başlayıp staj yapabilirsin illa kendi bölümünle alakalı bir iş bulmana gerek yok

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
okul çok önemli ya bazı okullar gerçekten çok iyi yerlere staja gönderiyor

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Aslında yardımcı olmaları gerekli, çok saçma bir durum umarım bulabilirsin kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Okulun böyle durumlarda yardımcı olması lazım aksi takdirde bölgende ki firmaların insan kaynaklarına mail atıp iletişime geçmeyi dene

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Okuduğun okula göre staj yapabilirsin dostum kafana göre zor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ÜNİ zorunlı staj başlattı yaşadığım yerde okuduğum bölüm ile uzakatan yakından ilgisi olan staj yapabileceğim bir yer yok hocalar da bilmiyor bu durumu yaşamış olan var mı ?
hocam hangi bölümü okuyorsun ve hangi şehirdesin ona göre google üzerinden bakabilirim dükanlara ben

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
ÜNİ zorunlı staj başlattı yaşadığım yerde okuduğum bölüm ile uzakatan yakından ilgisi olan staj yapabileceğim bir yer yok hocalar da bilmiyor bu durumu yaşamış olan var mı ?
okulun bulması zorunlu kanka ya nasıl ya bana okul buldu gelişmeleri söylermisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...