Steam Bağlantı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavo
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beyler steam e giriyorum güncelleme vardı csde indirmeye tıkladım hiç birşey olmadı bağlantı hatası dedi herşeyi yaptım olmadı en son csyi tekrar yükleyim dedim bu sefer hepten gitti şimdi her şeyi denedim internet sıfırlama,steami silme,steam indirme ülke değiştirme ama hiç birşey olmuyor sabah hiç birşey yoktu bugün olmaya başladı

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu tür sorunlar genellikle bağlantı sorunları veya Steam sunucularındaki teknik problemlerden kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
  1. İnternet bağlantınızın sorunsuz olduğundan emin olun. Başka bir cihazda internete bağlanarak veya hız testi yaparak kontrol edebilirsiniz.
  2. Steam'i kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ardından tekrar Steam'i açarak güncellemeleri kontrol edin.
  3. Steam istemcisinde Ayarlar > İndirme bölümüne gidin ve İndirme Bölgesi'ni farklı bir sunucu olarak ayarlayın.
  4. Steam'in kurulu olduğu dizindeki "appcache" klasörünü silin.
  5. Steam'i tamamen kaldırın ve tekrar yükleyin.
Bu adımlardan sonra sorun hala devam ediyorsa, Steam desteğiyle iletişime geçmenizi öneririm. Steam desteği sorunu çözmek için size daha fazla yardımcı olabilir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
appcache dosyasını sil steamin dosya konumundaki o zaman düzelir yüksek ihtimalle dostum

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
  1. İnternet bağlantınızı kontrol edin. Bağlantı sorunları yaşarsanız, modem/router'ınızı yeniden başlatmayı deneyin.
  2. Başka bir internet bağlantısı deneyin. Örneğin, mobil veri ağına bağlanmayı veya başka bir Wi-Fi bağlantısı kullanmayı deneyin.
  3. Anti-virüs yazılımınızı kontrol edin. Anti-virüs yazılımınızın Steam'i engellemesi mümkündür. Anti-virüs yazılımınızı devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
  4. Güncelleme dosyasının tamamının indirilip indirilmediğini kontrol edin. İndirme işlemi tamamlanmadan önce güncelleme dosyasını açmaya çalışırsanız, bu hatayı alabilirsiniz. İndirme tamamlandıktan sonra güncellemeyi yüklemeyi deneyin.
  5. Steam istemcisini yeniden başlatmayı deneyin. Steam'i kapatın ve yeniden başlatın.
  6. Steam istemcisini sıfırlayın. Steam istemcisini açın ve "Ayarlar" bölümüne gidin. "Ağ" sekmesine gidin ve "Steam'i Sıfırla" düğmesine tıklayın.
  7. Steam istemcisini yeniden yükleyin. Steam'i tamamen silin ve yeniden yükleyin.
  8. Steam sunucularının çevrimiçi olduğundan emin olun. Steam sunucuları, bakım çalışmaları veya başka bir nedenle çevrimdışı olabilir. Bu nedenle, Steam sunucularının çevrimiçi olduğundan emin olmak için çevrimiçi bir hizmet durumu sayfasını kontrol edin.
  9. Steam'i farklı bir bölgeye bağlanacak şekilde yapılandırın. Steam'i farklı bir bölgeye bağlanacak şekilde yapılandırabilir ve bağlantı sorunlarını çözebilirsiniz.
  10. En son sürümü yüklediğinizden emin olun. Steam'in en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Steam istemcisini açın ve "Yardım" sekmesine gidin. Burada en son sürümü yükleyebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızda bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Bağlantı kesintisi veya düşük hızlı internet bağlantısı nedeniyle Steam sunucularıyla bağlantı kurmakta zorluk çekebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...