steam de nasıl Para katlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum bence cs go dan skin al sat yap 10 tl lik bir skinin fiyatı 2 haftada 50 tl ye kadar çıkabiliyor hatta 3-4 katı olabiliyor
Yada indirimdeki oyunlara göz at ben arada yaparım 100 tl lik oyunlar bazen 20 tl ye kadar düşüyor oyunlara gezinip bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum bence cs go dan skin al sat yap 10 tl lik bir skinin fiyatı 2 haftada 50 tl ye kadar çıkabiliyor hatta 3-4 katı olabiliyor
Yada indirimdeki oyunlara göz at ben arada yaparım 100 tl lik oyunlar bazen 20 tl ye kadar düşüyor oyunlara gezinip bakabilirsin
oyunları aldıktan sonra ne yapacak ki arkadaş para kazanmak için soruyor bunu o aldığıo oyunları satamaz

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bitane csgo skin sitesinde kasa açıp güzel skin çıkarıp sata bilirisin tabi şansın varsa

Üye
5 HİZMET YILI
yani bunun en kolay yolu cs de bir iteme yatırımdır ama bir az da şansa bakar bu yatırım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
genelde cs go da yapıyorlar bu işleri ama çokta uğraşılacak bir karı yok yani, al bi oyun paranın yettiği kadar onu oyna boşver

Üye
5 HİZMET YILI
aslında baya uğraşman lazım ama bir yöntem var öncelikle azıcık paraya ihtiyacın olacak sonra o parayla ucuz ama kart düşüren birsürü oyun alacaksın o oyunları bir program yardımıyla ( adını hatırlayamadım ) kasıcak ve kartlarını düşüreceksin eğer şanslıysan kartlardan aldığın para oyunu aldığın paradan fazla oluyor biliyorum uğraşmassın ama söyliyim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...