- Yasaklandı
Banlı Üye
Sa arkadaşlar steam hesabım çalındı bende steam desteğe yazdım ama 6 saat oldu destekten mesaj gelmedi acaba bi sıkıntımı çıktı.
Kayıtlıe posta kayıtlı değilmi hesapta ?
önceden 1 kere daha hesabım çalınmıştı ama 2 saat sonra cevap geliyorduGenellikle bir günde cevap veriyorlar bende iptal işlemi sağladığımda görüşmüştüm
nası çaldırdığını söylesen ?Kayıtlı
keylogger varmış bilgisayarımda nasıl bulaştını bilsem iyi olcaktanası çaldırdığını söylesen ?
Kurallara uygun bir şekilde derdimi anlattım dediklerini zaten yazdımBenimda Bşıma Geldi Grammerli Bir Şeklilde Kurralara Uygun Bi şekilde Derdini Anlat Ve Sonuna Şunları Ekle Please Help Me My Account Hacked / Stolen !
tm inşallah o zamana kadar hesaba birşey olmazEn fazla 2 gün için de cevap gelir.
çalan kişi onuda değiştirdinden dolayı geri alamıyorum hesabınası çaldırdığını söylesen ? Ekli dosyayı görüntüle 10697ve e postaya doğrulama kodu gönder
çalan kişi onuda değiştirdinden dolayı geri alamıyorum hesabı
formatladım bilgisayarı hesabıda kitledim çalan kişi giremesin diye inşallah geri alırım hesabıilk önce keylogeri temizle sonra steam geri döner zaten sana 1-2 gün içinde
formata gerek yoktu basit yollarlada gidiyodu oformatladım bilgisayarı hesabıda kitledim çalan kişi giremesin diye inşallah geri alırım hesabı
Tamam teşekkürler bende herşey kayıtlı destekten mesaj geldinde ne sorarlarsa cevaplıycamKardeşim bizzat arkadaşımın başından geçen bi olayı anlatayım sana;
Şimdi bizim arkadaşın da hesabı sıkıntıya girmişti. Bizim arkadaşta da bir huy var kullandığı her steamwallet kodunu kaydeder işte desteğe ingilizce hesabının çalındığını ve hangi tarihte hangi steamwallet kodunu kullandığını atmış Steam da hesabı arkadaşa geri vermişti. Sende kodları falan kayıt ettiysen çok kolay bir şekilde hesabını geri alabilirsin.
ikisiylede yazdımsteam uzun süre alıyor destek ekibi ayrıca türkçe mi ingilizce şekildemi yazdın ?
steam uzun süre sonra ticket lara cevap veriyor boşuna bekleme benceikisiylede yazdım