Steam hesabım anlamadığım bir şekilde çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Dün mail geziodum ve steam hesabımın epostası değiştirildiğini gördüm. Değiştiren kişinin adı numarası herşeyi var. Ama epostama girmesi imkansız öyle bir şifreyi nasıl tahmin edip girebilir. Bu çalan kişi normalde hesaba erişebiliyor bi tanıdığım diyim. Şifre ve Kullanıcı adı biliyor ama mail erişimi olmamasına rağmen bütün herşeyi değiştirebilmiş dün steam support yazdım 20 saat oldu hiç yazan bile yok. Ortalama kaç saatte cevap veriyorlar ? Şimdi şifre ve kullanıcı adı bilen bir kişi eposta ekleyebilir mi yoksa mail kesinlikle çaldı mı dersiniz ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hesaba girse bile şifre degişikliginde epostana kod geliyor o kodu alabildiyse eger mail inede erişim saglamış demektir.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Günde binlerce kişinin steam hesabı hackleniyor. E-Posta ve Şifren şuan başkalarının elinde var yani senin olduğunu bilmiyorlar tabi. Bir bruteforce saldırısı ile sitede bir program aracılığı ile binlerce e-posta ve şifre deneniyor steamda düşen hesaplar satılıyor veya kullanılıyor. :) Şuan elimde milyonlarca kişinin e-posta ve şifresi var ama kimsenin bundan haberi yok. :) İstediğim platformda denettirebilirim o e-posta şifreleri heryerde aynı şifre kullanırsanız hesabınız hacklenebilir. :) Dikkat edin!

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bilgisayarına keyloger bulaştırıp bilgilerine ulaşmış olabilir.

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Keylogger yemişsin kardeşim steam destek verir e-posta'nın kendinin olduğunu kanıtlarsan sorunu düzeltirsin ayrıca bilgisayarına Norton'u indir bi tarat.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu gerçekten olduysa, hesaba giriş yaparsa, şifre değiştirildiğinde, kod e-postaya gelir, bu kodu alırsa, e-postaya erişimi olduğu anlamına gelir.

Üye
5 HİZMET YILI
Bütün şifreleri değiştirdim şuan sadece support bekliyorum bide hesabı kilitledim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kullandığın şifreyi bilmemesi imkansız diye bir şey yok malesef milyonlarca şifre var internette calınmış ama genel olarak bu tarz durumlar yakın cevrenden olabiliyor dikkat etmelisin

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yakın Zamanda Bir Şey İndirdinmi Ona Ait Çünkü Steam Korumasını Geçmesi Lazım + Epostana Girmesi Lazım Ama Sen Onları Korumalı Faktörlerini Açmadıysan Zaten Açık Vermişin Hep

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Steam destek ekibi 2 ila 3 gün arasında cevap veriyor ticketlere ve keylogger yemiş olabilirsin dedikleri gibi güzel bir virüs programı ile tarat pcni

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
if u have first email of the account you can easily get back the acount, try to contact steam support and give any proves that the account was yours

Üye
5 HİZMET YILI
hesabı geri almayı başardım benim hatam çünkü mailde 2 adımlı doğrulama yoktu hepsine doğrulama koydum şuanda hiçbir sıkıntı yok yardımlarınız için teşekürler pc ne olur ne olmaz format attım en son bu arada aram boost indirmiştim ama ondan olduğunu sanmıyorum

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Knk norton kur tarat keylogger var mı diye steam supporta ingilizce olarak yaz ben ürkçe yazınca 2 gün cevap gelmedi ingilizce yazdım 1-2 saate aldım hesabı hesabın sana ait olduğuna dair oyun fatıraların varsa at mailide yenile adam senin maile erişim sağlamış yanlışım varsa affola iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I'd try steam support, they're very slow though and their confirmation process is quite tedious, wish you luck

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimal keylogger yemişsin indirdiğin birşeyden dolayı

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
keylogger yemiş olabilirsin. yakın zamanda güvenlik taraması yaptın mı

MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
indirdiğin dosyalara dikkat et, truva atı/trojan ise başın yanar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
steam ın korumasını geçmisse bile epostana da sızmış olabilir e posta elindeyse hemen değiştir şifresini

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu aralar çok oluyor youtuberlar'ın kanallarının çalınması neredeyse bu herkes kurgu sanıyor ama farketmeden bilgisayarlarında rat oluyor yöneten kişi girilen her şifreyi kaydetmiş olabilir tabiki de rat yemişsin demiyorum ama imkan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...