- Konuyu başlatan
-
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
knk guard ekledim telefon ekledim bide hiç ödeme yöntemi yoktu bir şey satın alınmamış onuda yaptımUstam steam desteği bildirip alabilme durumları oluyor diye biliyorum hesabın ilk şifresini falan bilip ama büyük ihtimal steam guard ve telefon eklersen geri alma gibi imkanı kalmayabilir.
O zaman bir sıkıntı yoktur zaten hesap dediğin gibi boş hesaba benziyor hiç bir şey olmaz, merak etme.knk guard ekledim telefon ekledim bide hiç ödeme yöntemi yoktu bir şey satın alınmamış onuda yaptım
kredi kartı bilgileri eklenmemiş hesapta hiç ödeme yapılmamışevet geri çeekebilri kredi kartı bilgiler ve ilk maili varsa
hesapta hiç ödeme yapılmamış 1 lira bile 5 dolar kısıtlamasını bile ben açtımTüm bilgileri tamamen değiştirilmiş ve yeni guard eklenmiş hesap dahi geri çekilebilir. satın alma faturalarını ve kart bilgilerini steam desteğe yollayan hesabın asıl sahibi hesabı geri alabilir.
DOSTUM ALIşveriş veya başak bir şlem yoksa hesapta alamaz diye biliyorum bende yeni satın aldım arkadaştanArkadaşlar yakın bir arkadaştan 5 yıldır tanıyorum daha önce yine bir kaç alışveriş yapmıştım. şimdi yeni bir hesap satın aldım ondan hesapta hiç ödeme yöntemi yok hesaba telefon numarası eklenmemiş ve para bile yatırılmamış kısıtlamayı ben kaldırdım bizzat kartımdan ödeme yaparak bana ilk maili verdi içinde ki cs hediye olarak gönderilmiş ona bizzat bende gördüm hem mailden hem hesap detaylarından ama bana biraz garip geldi sanki ilk maili değildi gibi arkadaşa soruyorum sıkıntı etme öyle bir problem olmaz falan kaç yıldır beni tanıyon diyor sizce geri çekebilir mi öyle bir şüphe geldi bana ama kaç yıldır tanıdık sonuçta dediğim gibi hesaba 1 lira bile para yatırmamış.
hiç ödeme yöntemi yok 5 dolar kısıtlaması bile vardı yaniDOSTUM ALIşveriş veya başak bir şlem yoksa hesapta alamaz diye biliyorum bende yeni satın aldım arkadaştan
o zaman geri alabileceğini sanmıyorum siz o arkadaşa güveniyor musunuz peki?hiç ödeme yöntemi yok 5 dolar kısıtlaması bile vardı yani
5 yıldır tanıyorum daha önce hesabımı bile gözüm kapalı verdim övgü botu saat boostu falan yapmıştı guard ile birlikte verdim hatta işte tek şüphe duyduğum yer bunda hiç ödeme yapılmamış cs bile hediye ile atılmış 2018 de orda ki tarihler tutmuyordu şüphe duyduğum oyduo zaman geri alabileceğini sanmıyorum siz o arkadaşa güveniyor musunuz peki?
dostum övgü boostu ve sat boostu yapmayı düşünüyorum nasıl yapılıyor bilgin var mı yada o arkadaşına sorabilir misin?5 yıldır tanıyorum daha önce hesabımı bile gözüm kapalı verdim övgü botu saat boostu falan yapmıştı guard ile birlikte verdim hatta işte tek şüphe duyduğum yer bunda hiç ödeme yapılmamış cs bile hediye ile atılmış 2018 de orda ki tarihler tutmuyordu şüphe duyduğum oydu
özelden tel at whatsaap grubu var ordan halledelimdostum övgü boostu ve sat boostu yapmayı düşünüyorum nasıl yapılıyor bilgin var mı yada o arkadaşına sorabilir misin?
faktör dediğin şey nefaktör açman lazım kardes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?