az önce bully satın aldım arkadaşım da oynamak istiyor aynı hesap üzerinden oynayamadığımız için oyunun dosya konumunu kopyalayıp masaüstüne attım fakat exe.ye tıklayınca otomatik steam'e atıyor fakat ne yaptıysam düzeltemedim bunun bir çözümü var mı?
interneti kapatıp gir steame. İlkinde hata verir 2.sinde çevrimdışı seçeneği sunar. Ya da şuradan yapabilirsin : Steame gir, sol üstteki menüde Steam e tıkla ve çevrimdışı ol de.
crackten bahsediyorsan eğer internetten crackli versiyonunu indirsin biriniz. eğer olmuyorsa steami çevrimdışı moda aldığın zaman oynayabilirsin diye biliyorum. pcden interneti kes komple. steame girmeye çalış 1 kere hata verir 2.sinde çevrimdışı başlat der
az önce bully satın aldım arkadaşım da oynamak istiyor aynı hesap üzerinden oynayamadığımız için oyunun dosya konumunu kopyalayıp masaüstüne attım fakat exe.ye tıklayınca otomatik steam'e atıyor fakat ne yaptıysam düzeltemedim bunun bir çözümü var mı?
Bir oyunu tek başına 0 dan cr ack'lemen zor. Oyun dosyalarını Steam>Common dan kopyala, internetten bulduğun cr ack dosyalarını oyunun içine at.
Ya da oyunu 0'dan crackli bir şekilde kurmayı deneyebilirsin.
Steam Çevrimdışı olayı şu şekilde, birisi Steam'ı çevrimdışı moda getiriyor, oyunu açıyor ve oynamaya başlıyor, diğer kişi de çevrimiçi şekilde oynuyor. Herhangi bir sorun çıkmaz bu şekilde.
interneti kapatıp gir steame. İlkinde hata verir 2.sinde çevrimdışı seçeneği sunar. Ya da şuradan yapabilirsin : Steame gir, sol üstteki menüde Steam e tıkla ve çevrimdışı ol de.
Steam olmadan .exe dosyası çalıştırmak bahsediyorsan, Oyun yüklü klasörü kopyalayıp başka yere yapıştırın. sonra yapıştırılan klasörü içinde .exe çalıştırın steam istemci başlatmadan oynayabilirsin.