Çözüldü Steam saat nasıl kasılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Steam saat nasıl kasılır? VAC BAN' veya Hesaba sorun yaratmayacak şekilde, Telefonum 7-24 yanımda lakin pc sadece akşamları oturabiliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kanka idledady indir telefonuna oradan steamini bağla kütüphaneden oyun seç ve bu kadar. Telefonun interneti ve kendisi açık olduğu sürece saat kasacaktır.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Para olarak yapıyorlar CS go sitelerinde ekstra olarak ücretsiz veren yerlerde vardır illaki

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ücretsiz, istediğin kadar kullanabiliyorsun, lisans almak istersen çok ucuz ve güvenilir.
teşekkür ederim herhangi bir hesap çalınma,kilitlenme,vac ban tarzı durumlar olur mu şahsen kullandınız mı ?
Post automatically merged:

Kanka idledady indir telefonuna oradan steamini bağla kütüphaneden oyun seç ve bu kadar. Telefonun interneti ve kendisi açık olduğu sürece saat kasacaktır.
şahsen kullanıyor musun? ve herhangi zararı olur mu vac ban, hesap kilitlenmesi vs tarzında.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim herhangi bir hesap çalınma,kilitlenme,vac ban tarzı durumlar olur mu şahsen kullandınız mı ?

şahsen kullanıyor musun? ve herhangi zararı olur mu vac ban, hesap kilitlenmesi vs tarzında.
Şahsen kullandım evet, steam hesabı almıştım FaceIT için 10 seviye jetonlu saat gerekiyormuş 120 saate kastım. VAC ban ya da herhangi çalınma durumu yok.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
bir ara idlemaster gibi uygulamalar dolaylı yoldan kasiyordu ve sahsen ban yemedim ben. githubda da bir kac program var bunun icin.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
freehourboost cok guvenilir ben kullaniyorum 5k saat oldu hala bi sorun yok
dostum nasıl yapıldığını çözemedim yardımcı olur musun discord ve rsem?

Ücretsiz versiyon bittikçe yenileyebiliyorsun, sadece siteye girip renew yapmanız gerekiyor. Ben ücretli almıştım çünkü 1-2$ bişeydi.
ücretli alacağım lakin sistemin nasıl çalıştığını çözemedim y ardımcı olma şansınız var mı veya videosu falan ? biraz karışık geldi, şimdi biraz daha araştıracağım olmadı sizden yardım istemek düşece k bana

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum nasıl yapıldığını çözemedim yardımcı olur musun discord ve rsem?

ücretli alacağım lakin sistemin nasıl çalıştığını çözemedim y ardımcı olma şansınız var mı veya videosu falan ? biraz karışık geldi, şimdi biraz daha araştıracağım olmadı sizden yardım istemek düşece k bana
ver dc yardim edeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...