Steam üzerinden bakiye kazanıp oyunları ucuza almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Olay basit steamde ucuz kart veren oyunları alıp kartlarını satıyoruz. Bunu bir çok kişi biliyor zaten ben size nasıl daha hızlı ve kolay yapacağınızı anlatmaya çalışacağım.

1.Aşama:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
eklentisini tarayıcınıza ekleyin(opera ve chrome de çalışıyor sorunsuz bir biçimde.).

2.Aşama:
indirin hesabınıza giriş yapın.

3.Aşama:
.

oyunları 3. aşama ile satın alıp idle master kullanarak kartlarını hızlıca düşürüp envantere girip gelişmiş filtrelere basıp pazarlanabilir tikini işaretleyip choose all ile seçin (birden fazla sayfa varsa sayfa değişip tekrar choose all tuşu ile seçin.). Go to sale tuşuna basıp otomatik seçme ekranına girip value kısmına -3 değerini girin (sebebi steamın aldığı komisyon.). Ve son aşama beklemek pazarda itemler satıldıkça 3. aşama ile tekrar oyun alıp tüm adımları tekrar izleyin bu yöntem sayesinde 1 haftada kolayca 60-70 tl kazanabilirsiniz.

Not: Eğer şanslıysanız nadir kartlar düşürebilirsiniz bunların değerleri bazen uçuk olabiliyor 50tl tek karttan kazanmanız bile olası.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
teşekkürler arada 1-2 tl eksik olunca para atmak yerine daha iyi bir yöntem

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim, eskiden kullanıyordum programı unutmuştum sağ olun.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben bunu zamanında yapmıştım 70/80 lira deilde indirim sezonunda toplam 10 liralık oyun alarak 42 yapmıştım sonra değmez diyip devam etmedim internetten steam en cok kart düşüren oyunlar diye araştırın genellikle zup serileri var ucuz ama sayısı cok oldugu için iyi kazandırıyor

Üye
3 HİZMET YILI
bunu yaparak hem seviye hem para kastım ancak çok fazla para kazanılmıyor ama seviye atlamak için birebir işe yarıyor bir haftada 14 seviye olmuştum ben sürekli yapmayarak

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
İşe yarıyorsa baya güzel, deneyip geri dönüş sağlayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Deniycem olursa şimdiden teşekkürler uğraşalım biraz.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Olay basit steamde ucuz kart veren oyunları alıp kartlarını satıyoruz. Bunu bir çok kişi biliyor zaten ben size nasıl daha hızlı ve kolay yapacağınızı anlatmaya çalışacağım.

1.Aşama:
eklentisini tarayıcınıza ekleyin(opera ve chrome de çalışıyor sorunsuz bir biçimde.).

2.Aşama:
indirin hesabınıza giriş yapın.

3.Aşama:
.

oyunları 3. aşama ile satın alıp idle master kullanarak kartlarını hızlıca düşürüp envantere girip gelişmiş filtrelere basıp pazarlanabilir tikini işaretleyip choose all ile seçin (birden fazla sayfa varsa sayfa değişip tekrar choose all tuşu ile seçin.). Go to sale tuşuna basıp otomatik seçme ekranına girip value kısmına -3 değerini girin (sebebi steamın aldığı komisyon.). Ve son aşama beklemek pazarda itemler satıldıkça 3. aşama ile tekrar oyun alıp tüm adımları tekrar izleyin bu yöntem sayesinde 1 haftada kolayca 60-70 tl kazanabilirsiniz.

Not: Eğer şanslıysanız nadir kartlar düşürebilirsiniz bunların değerleri bazen uçuk olabiliyor 50tl tek karttan kazanmanız bile olası.
Youtube da vir sürü vidyo var bununla alakalı anlamayanlar orayada baksın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
csgoda yeni kasa cıkınca oynarasnız düşüyo ve fiyatı 100 50 tlden satıyosunuz bende 200 bakiye var mesela csgodan dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
gerçekten güzel bi yöntem bu sayede steam level atlamak isteyenler içinde ideal bi yöntem denemenizi tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Güzel konu deneyeceğim.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Teşekkürler hemen deniyorum Güzel konu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ya bilmiyorum ama ben pek bir kazanç alamadım bu olaydan zamanında yardım edecek varsa çok mutlu olurum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
pubg ilk çıktıgında bu konuda cok iyiydi 2 haftada ücretini çıkarmıstım

sonra pazar banı yemistim 20 tl olan kasa ban son 2.5 tl ye düşmüştü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...