Steam ve csgo pcde gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Evet başlıkta gördüğünüz gibi dün akşam bi cs atıp çıkmıştım fakat bugün öğle arası steamdan csgoyu açayım dedim steamdaki bütün oyunlar gitmiş steam dosyası duruyor fakat steam yok csgo da aynı şekilde csgoya tıklıyorum Failed to load the launcher DLL diyor diğer kullanıcıda da aynı şekilde steam yok
birisi yardım etsin lütfen.
NOT: Sistem geri yüklemede geri yüklenecek uygulamalar arasında Steam ve csgo yok o yüzden yüklemedim!!

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
GÜNCELLENDİ: DENETİM MASASINDA STEAM VARDI şimdi onu kaldırdım tekrar yükliyecektim her şeyi fakat steam dışında başka uygulamalar da gitti mozilla firefox falan ne oluyor bilgisayara birisi yardım etsin kurucu editör ne varsa acil yardım etsinler. Ne silsem başka uygulama da siliniyor!!!

BİLGİSAYARINA 360 TOTAL SECURUTY YÜKLE TARASIN BİLİGİSAYARINI BÜYÜK İHTİMAL VİRÜS OLARAK DÜŞÜNUYORUM

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Csgo'nun dosya konumunu aç, dosyaların uzantılarını kontrol et herhangi bir değişiklik var mı?

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
MalwavreBytes premium indir pc güvenli modda aç güvenli modda 1. tarama seçeneği ile arama yap çıkan bütün virüsleri sil system.exede bile virüs çıkmıştı bende virüs programından sildim artık pc yağ hibi 81 virüs çıktı bu ne yja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...