Üye
Öncelikle merhaba, aramızda hile kullanan veya kullanmayan birçok kişi var. Hilenin yanı sıra güven faktörü düşük olan ve oyununa hile gelen birçok kişi var. Öncelikle şundan bahsetmeliyim oyun içi güven faktörünüz sadece oyun içi yediğiniz rapor veya aldığınız övgüden ibaret değil. Okuduğum gördüğüm ve kendim de denediğim bir şey var. Oyun içi güven faktörüne etki eden unsurlar arasında steam hesabınızda bulunan bakiye den steam profil leveline kadar bulunan her detay güven faktörüne etki ediyor. Steam yorumları da buna dahil. Profil leveliniz ne kadar yüksekse oyunlarda karsınıza sizin steam profil levelinizdeki insanlar düşmeye başlıyor buda onların hile olma olasılığını düşürüyor. (Oyun içi rözetler ve oyun içi level de buna dahil) Asıl konuma gelecek olursam. Sizler için bulduğum birkaç yorum botu var ve bunlar sizle paylaşmak istiyorum.
Steam hesabınız çalınır gibisinden bir korkunuz olmasın çünkü burda yapacağımız tek işlem botları steam üzerinden arkadaş eklemek olucak. Linklerde güven sorunu yaşayan kullanıcılar botların isimlerini kopyalayıp steam uygyulaması üzerinden de ekleyebilirler. / ben işinizi kolaylaştırmak amacıyla botların linklerini aşağıda vericeğim.
ÖNEMLİ - BOTLARDAN YORUM KASMANIZ TAMAMEN ÜCRETSİZ ANCAK BOTLAR SİZE YORUM ATTIKTAN SONRA SİZE BOTLARIN SİZE ATTIĞI YORUM KADAR BOTLARIN PROFİLİNE YORUM ATMAZSANIZ BOTLAR SİZİ TESPİT EDİP ENGELLİYOR, PROFİLİNİZE ATTIĞI YORUMLARIDA SİLİYOR VE BİR DAHA BOTU KULLANAMIYORSUNUZ BU YÜZDEN BU KONUDA HASSAS OLUN.
Bot Linkleri
-
-
-
-
-
Nasıl kullanılır.
- Yukarıdaki botları arkdaş ekliyorsunuz
- Her botun profilinde nasıl kullanılıcağına dair komutlar yazmakta. İsteyenler Bota !help mesajını atarak ta komutlara erişim sağlayabilirler.
-Kullanımını Anlatan Hazır Bir Video
(Hiçbir şekilde rek-lam veya tanıtım içeriği taşımayan bir videodur youtube da güzel analtımlı ve türkçe olan bir video olduğu için buraya koydum isteyenler youtube bu konu hakkında arama yapıp baska videoları da izleyip bilgi edinebilirler)
Steam hesabınız çalınır gibisinden bir korkunuz olmasın çünkü burda yapacağımız tek işlem botları steam üzerinden arkadaş eklemek olucak. Linklerde güven sorunu yaşayan kullanıcılar botların isimlerini kopyalayıp steam uygyulaması üzerinden de ekleyebilirler. / ben işinizi kolaylaştırmak amacıyla botların linklerini aşağıda vericeğim.
ÖNEMLİ - BOTLARDAN YORUM KASMANIZ TAMAMEN ÜCRETSİZ ANCAK BOTLAR SİZE YORUM ATTIKTAN SONRA SİZE BOTLARIN SİZE ATTIĞI YORUM KADAR BOTLARIN PROFİLİNE YORUM ATMAZSANIZ BOTLAR SİZİ TESPİT EDİP ENGELLİYOR, PROFİLİNİZE ATTIĞI YORUMLARIDA SİLİYOR VE BİR DAHA BOTU KULLANAMIYORSUNUZ BU YÜZDEN BU KONUDA HASSAS OLUN.
Bot Linkleri
-
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
-
Giriş Yap
-
Giriş Yap
-
Giriş Yap
-
Giriş Yap
Nasıl kullanılır.
- Yukarıdaki botları arkdaş ekliyorsunuz
- Her botun profilinde nasıl kullanılıcağına dair komutlar yazmakta. İsteyenler Bota !help mesajını atarak ta komutlara erişim sağlayabilirler.
-Kullanımını Anlatan Hazır Bir Video
(Hiçbir şekilde rek-lam veya tanıtım içeriği taşımayan bir videodur youtube da güzel analtımlı ve türkçe olan bir video olduğu için buraya koydum isteyenler youtube bu konu hakkında arama yapıp baska videoları da izleyip bilgi edinebilirler)