28 Ocak 2020 #1 casterntr Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 91 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Beyler steamwiper nedir nasıl kullanılır ? anladığım kadarıyla her oyun oyun sonu filan temizliyoruz logları vac yemiyoruz böyle bi sistem mi ben mi yanlış biliyorum
Beyler steamwiper nedir nasıl kullanılır ? anladığım kadarıyla her oyun oyun sonu filan temizliyoruz logları vac yemiyoruz böyle bi sistem mi ben mi yanlış biliyorum
28 Ocak 2020 Yasaklandı #2 Qeryx Q do not even afraid of god Banlı Üye Katılım 17 Ara 2018 Mesajlar 200 Çözümler 1 Tepki puanı 55 7 HİZMET YILI vac ban yediysen ve başka hesapta oynucaksan steam wiper kullan logları fln siler ve diğer hesapta ban yemezsin
vac ban yediysen ve başka hesapta oynucaksan steam wiper kullan logları fln siler ve diğer hesapta ban yemezsin
28 Ocak 2020 #3 Beuola.exe Sc@Mp* Süper Üye Katılım 16 Nis 2016 Mesajlar 706 Çözümler 6 Tepki puanı 97 Ödüller 10 Yaş 27 10 HİZMET YILI vac ban yedirtmşyor değil maç attıktan sonra eğer hile kullandıysan loglar temizliyor.
28 Ocak 2020 Konuyu başlatan #4 casterntr Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 91 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Beuola.exe' Alıntı: vac ban yedirtmşyor değil maç attıktan sonra eğer hile kullandıysan loglar temizliyor. Genişletmek için tıklayın ... hile kullandım logları sildim ban yeme ihtimali en aza düşmez mi ? yoksa bi faydası yokmu
Beuola.exe' Alıntı: vac ban yedirtmşyor değil maç attıktan sonra eğer hile kullandıysan loglar temizliyor. Genişletmek için tıklayın ... hile kullandım logları sildim ban yeme ihtimali en aza düşmez mi ? yoksa bi faydası yokmu
28 Ocak 2020 #5 Beuola.exe Sc@Mp* Süper Üye Katılım 16 Nis 2016 Mesajlar 706 Çözümler 6 Tepki puanı 97 Ödüller 10 Yaş 27 10 HİZMET YILI casterntr' Alıntı: hile kullandım logları sildim ban yeme ihtimali en aza düşmez mi ? yoksa bi faydası yokmu Genişletmek için tıklayın ... loglar silinirse ow a düşmezsin ow a düşmezsen sistem yakalamadıgı sürece ban yemezsin
casterntr' Alıntı: hile kullandım logları sildim ban yeme ihtimali en aza düşmez mi ? yoksa bi faydası yokmu Genişletmek için tıklayın ... loglar silinirse ow a düşmezsin ow a düşmezsen sistem yakalamadıgı sürece ban yemezsin
28 Ocak 2020 #6 #Eq1NoX ÖLÜYÜM Süper Moderator Katılım 21 Eki 2015 Mesajlar 5,105 Çözümler 51 Tepki puanı 4,553 Ödüller 20 10 HİZMET YILI bi hesaptan vac yersen pc de log dosyaları bırakıyo ve wiperde siliyo yeni actıgın hesaptada tespit edemiyo kilit*
bi hesaptan vac yersen pc de log dosyaları bırakıyo ve wiperde siliyo yeni actıgın hesaptada tespit edemiyo kilit*