Ola bilir de ama anlamıyorum neden bugün şu ana kadar vac yemedim de şimdi yedim çok garip anlamıyorum.Geçmiş olsun dostum,sistem kalıntı dosyaları algılamış demekki sonuçta yan hesapta olsa dosyaların içine farklı dosya girince iki hesaba uzaklaştırma verebilir diye okumuştum demekki doğruymuş
doğruO Cfglerden dolayı olabilir hileyide açsan zaten o gün atmıyorlar 1 haftayı bile buluyor bazen
VAC(Valve Anti-hile) yazıyor sadeceOyun içerisinde VAC açıklamasında ne yazıyor dostum.
Üzerine fareyle gelindiğinde bir açıklama yazar o açıklamadan bahsediyorum.VAC(Valve Anti-hile) yazıyor sadece
hile kullandığın için yemişsin,dosyaları algılamış demekkiVAC(Valve Anti-hile) yazıyor sadece
Bu hesap ve bu hesapla ilişkili bir ihlal sebebiyle güvenli sunuculardan kalıcı olarak yasaklanınız aga böyle bir şey neden şimdi olurki o kadar hesap açtım hile kullandım hiç bir şey olmadı da bu zamanı mı buldu?Üzerine fareyle gelindiğinde bir açıklama yazar o açıklamadan bahsediyorum.
Hesabın hile sebebiyle değil farklı bir sebepten yiyor ben de hiç birşey yapmadıgım bilgisayarımda CFG hile bulundurmadığım halde yedi arkadaşım da öyle bu hileden dolayı değil bi steam desteğe mesaj atmanı öneririmBu hesap ve bu hesapla ilişkili bir ihlal sebebiyle güvenli sunuculardan kalıcı olarak yasaklanınız aga böyle bir şey neden şimdi olurki o kadar hesap açtım hile kullandım hiç bir şey olmadı da bu zamanı mı buldu?
attım cevap bekliyorum sence kalkar mı? banla alakalı Detaylı bilgi almak istiyorum yazdım desteğeHesabın hile sebebiyle değil farklı bir sebepten yiyor ben de hiç birşey yapmadıgım bilgisayarımda CFG hile bulundurmadığım halde yedi arkadaşım da öyle bu hileden dolayı değil bi steam desteğe mesaj atmanı öneririm
En muhtemel sebep budur !Geçmiş olsun dostum,sistem kalıntı dosyaları algılamış demekki sonuçta yan hesapta olsa dosyaların içine farklı dosya girince iki hesaba uzaklaştırma verebilir diye okumuştum demekki doğruymuş
Eğer VAC İtiraz bölümüne bakan yetkililer sistemin yanlışlıkla attığını görürse kaldırır sonuçta bir yapay zeka bir sistem el ile yönetilmiyor istemese de yanlışlıkla atar.attım cevap bekliyorum sence kalkar mı? banla alakalı Detaylı bilgi almak istiyorum yazdım desteğe
Oyun dosyalarında farklı yazılım bulduğu için atmıştır dostum geçmiş olsun
Teşekkür ederim kardeşim rahatladım yaEğer VAC İtiraz bölümüne bakan yetkililer sistemin yanlışlıkla attığını görürse kaldırır sonuçta bir yapay zeka bir sistem el ile yönetilmiyor istemese de yanlışlıkla atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?