Sunucudan Sürekli ban yiyorum

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba ben bir adet fivem sunucusndan ban yedim spoofer attıp hesap değiştirdiğimde sunucuya girebiliyordum bir kaç dafa bu şekilde yaptım ancak bir süre sonra yine aynı şekilde ban yiyip spoofer atıp steam discord ve rockstar hesaplarımı değiştirdim sunucya girdim yüklenme bölümünü geçti mapte spawn noktamı seçtim ve ban yedim bir kaç defa bu şekilde yaptım ancak hepsinde aynı şekilde yüklenme bölümü geçiyor sonra map te spawn noktası seçme bölümünde sürekli ban yiyorum hwid de n kaynaklı olabileceğini düşünüp format ta attım hwid im değişti ancak yine aynı şekilde ban yedim normalde hesaplar banlı olsa yüklenme erkanını geçeden banlı olduğunu söylüyor ancak bende yüklenme ekranını geçiyor sonrasında ban yiyorum ve bu olay olurken hilem kapalı durumda

Banlı Üye
Sunucu seni büyük ihtimalle HWID, IP veya client-side izlerden tanıyor. Format ve hesap değişimi yeterli olmamış spoofer yetersiz olabilir. donanım ID'lerini tam değiştirmediğin için ban yiyorsun daha güçlü spoofer IP değişimi (mobil), tüm dosya ve log temizliği şart

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dosyalarında bulunmaması gereken bir dosya kalmış olabilir, bence oyun dosyalarını bilgisayarından tamamen kaldırıp tekrar yüklemelisin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Delaya düşmüşsümdür spoof sende tutmamıştır hocam düzgün Bi spoof bul

Onaylı Üye
Delay ban, format at ve tekrar spoofer at çalışan bir spoofer çözecektir işini

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Dostum HWIDI ban yemiştirsin valorant gibi boşa zorlama açılması lazım admin tarafından

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sağlam spoofer ile çözülebilir modem reset pc reset çözüm olmadı ise tek çaren destek açıp adminlerden rica etmen

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
fiven çok güçlü bir oyun cidden direkt ban atıyor

E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Spoofer kaliteli değil ip change vs yapması lazım büyük ihtimalle onları yapamamış. Bilindik bir yerden mi aldın?

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bende de son zamanlarda çok oldu valla bi çözümü olsa iyi olur