süper üye ile alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ilk öncelikle merhabalar arkadaşlar valorant hilesinde sadece süper üye yapılmış ve bu sitenin kitle sayısının düşmesine sebeb olablir bir kere biz bu siteyi hileyle oynamak için ve yardım etmek için takılan üyeleriz ve buranın kurucuları bize o hileyle oynamaya izin vermiyor fix yememesi içinmiş bir kere burası hile sitesiyse ve yardım sitesiyse eğer hile fix yese bile tekrardan o hileyi ayarlayabilir ama şuanda insnalar sadece üye yapılmasını istiyor herkes o hilenin tadına bakmak istiyor arkadaşlar bana destek olursanız kurucuya bu postu iletip okutturalım ve bu konuşmam ban yemem umrumda değil yeni hesap açarım yine takılırım ama bu hesap 1 yıllık hesap ban atılacak bi postta değil sadece eleştiri yapıyorum tekrardan saygılar. <3

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
alakası yok hıle nın sınır koyulması sureklı 1 nebze daha ıyı oluyor . dıger turlu hıleyı cabuk elde edıldıgı taktırde butun herseyı acıp haldır huldur kullanan arkadaslar yuzunden fıxlenmesı cok cabuk oluyor . 1 tek buna degıl keske dıgerlerıne de gelse . sızınkı sadece emek vermeden yemek derdi

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ilk öncelikle merhabalar arkadaşlar valorant hilesinde sadece süper üye yapılmış ve bu sitenin kitle sayısının düşmesine sebeb olablir bir kere biz bu siteyi hileyle oynamak için ve yardım etmek için takılan üyeleriz ve buranın kurucuları bize o hileyle oynamaya izin vermiyor fix yememesi içinmiş bir kere burası hile sitesiyse ve yardım sitesiyse eğer hile fix yese bile tekrardan o hileyi ayarlayabilir ama şuanda insnalar sadece üye yapılmasını istiyor herkes o hilenin tadına bakmak istiyor arkadaşlar bana destek olursanız kurucuya bu postu iletip okutturalım ve bu konuşmam ban yemem umrumda değil yeni hesap açarım yine takılırım ama bu hesap 1 yıllık hesap ban atılacak bi postta değil sadece eleştiri yapıyorum tekrardan saygılar. <3
hile hızlı fix yer ve fazla kişi kullandığı için dt olur o yüzden bu riske girmek istemiyorlar bence anlayışla karşılanmalı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu forum açıldığından beri %90 hileleri onlaylı üye, ve üyelere ücretsiz bir şekilde sundu her zaman ve öyle devam ediyor, zamanında valorant hilelerinin de çoğu üye ve onaylı üyeler için sunulduğu da oldu, örneğin lazyvalo. Fakat valorant hile koruma sistemi çok iyi çalıştığı için hileler hemen detected oldu ve herkes ban yedi. Hile koruması daha geç fark etsin diye ve insanlar defalarca spoofer ile formatla hwid ban kaldırmasınlar diye böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Düşürmek yerine aksine arttırıyor süper üye olmak için günde kaç mesaj atılıyor ve 17 mesajın varsa 15 i teşekkürler yazmak nerde yardım etmişsin ? Hile free istedikleri gibi tekrar yaparlar yapmazlar,yapmak istemedikleri için hile Süper üye rankına çıkartıldı.Siteden bi haber insanlar geliyor aman ben nası kullancam ben nası yapcam haksızlık lan de get.Hilenin tadına 500 mesaj sonra bakabilirsin,İyi forumlar,yardımlaşmalar. :thugbear:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...