30 Eyl 2018 #1 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Oyunda para kasmak sıkıntılı malumunuz deneyen varsa arabayı düzgün sürmek imkansız . Nette hile ararken bir video ile karşılaştım Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap saniyesinde menü karşına geliyor fakat herşyi denememe rağmen sonuç hep aynı yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
Oyunda para kasmak sıkıntılı malumunuz deneyen varsa arabayı düzgün sürmek imkansız . Nette hile ararken bir video ile karşılaştım Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap saniyesinde menü karşına geliyor fakat herşyi denememe rağmen sonuç hep aynı yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
30 Eyl 2018 #2 Lady Dimitrescu L Ultra Üye Katılım 6 May 2018 Mesajlar 2,369 Çözümler 1 Tepki puanı 591 Ödüller 11 8 HİZMET YILI Oyunu ilk defa duydum. Koruma sistemi yoksa ve Online bir oyun değilse Cheat Engine ile yapabilirsin.
Oyunu ilk defa duydum. Koruma sistemi yoksa ve Online bir oyun değilse Cheat Engine ile yapabilirsin.
4 Eki 2018 Konuyu başlatan #3 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Cheat engine denedim fakat koruması var . oyun ufak bi oynamada kapanıyor