Seçkin Üye
çok fazla göstermemelisin
Dostum dc verir misin ekleyeyimAraplar zengin adamlar, altlarında petrol var asgari gelir 10.000$ seyrinde olunca harcayacak bir yerler illaki buluyorlar. Sizler de onlara ayak uydurcam diye günlüğüne 10-15tl den başlayan ve çoğu da işe yaramayan hileler ile geçiniyor gidiyorsunuz. Tabi ki herkes ister biraz ayrıcaklıklı olayım çok killer toplayayım millet beni görsün izlesin ama çoğu da oyunu bildiği için basit bir "R" tuşu ile sizi inceleme altına da aldırtabileceğini unutmamak da gerekiyor. Reportlar incelenmez demeyin, her yerde birinin güvenliği teftişlediğini unutmayın. Burada bileHatta şu an bile...
Şu an da kullanmakta olduğun formun yukarısındaki discord'dan giriş yapabilir ve gelebilirsiniz.Dostum dc verir misin ekleyeyim
bypasın varmı kardeşimevet arkadaşlar pubg lite da daha önce paralı hile kullandım banlandım ( format ) atıyorum Sürekli Yeni hesaplarda banlanıyor .Şuana kadar 7 8 tane hesap gitti.Bana çözüm bulacak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler. NOT : Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın moderetör arkadaşlar doğru yere taşırsa sevinirim.