Üye
Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
oynama tarzına göre değişir ama sen hangisine alıştıysan onda kalmanı tavsiye ederimSürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
kanka iyi bir ormancı her zaman rank atlar. ben sadece orman oynayarak master-grandmaster seviyelerine ulaştım ama sağlam emek istiyorSürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
bu oyun da şans da lazım nerde oynadıgın onemlı degıl takımın iyi ise o oyunu herturlu kazanırsın zatenSürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
Edebilirsin fakat bu kitleyi susturarak devam etmen gerekir kardeşim yoksa moral bozarak rank yükselemezsin.Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
Yeni sezon ile JG kazanma oranları yükselmiş durumda bu sayede takımındaki JG kazanıyorsa o oyun yüksek olsalıklıkla win oluyor.Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?