Sürekli jungle oynarsam rank atlayabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Orman rotasyonunu öğren gank atacağın lanede stun slowu olan herolar varsa oraya ağırlık göster. Belli bi tecrübeden sonra rahat atlarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
reis devamlı oynuyorsan artık bir şeyleri çözmüsündür eyer sen gerçektende güzel bir jung san herşeyi anlar en rezil bir oyuncuya bile kral yaparısn koridorda ve bence bu konu Çara göre degişir örnek sahco vs sjuani gibi düşün ilkte sahco sonlara dogru sjuani alır gibi düşün sen iyisen her türlü gerisi gelir ama herzmaan alt kordoru kas adc felan yani.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk en iyisi sup oynamak duonda oldumu tadından yenmez

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çoğu arkadaş adc sup duon varsa tadından yenmez demiş ama karşı jg sürekli gang gelip midde feedlerse onlar için tatlarından yenmez gibi bi durum olur bence :D. bende jg mainim defalarca gank atmama rağmen feedleyen çok kişi var lolü eğlencesine oyna gitsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
kanka iyi bir ormancı her zaman rank atlar. ben sadece orman oynayarak master-grandmaster seviyelerine ulaştım ama sağlam emek istiyor

Üye
3 HİZMET YILI
Knk Jung iyi dönersen ve sürekli şekilde kıl çalmadan tank atarsan oynayabilirisn

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
evet atlarsın oyunu domine eden önemli rollerden biri

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
atlarsın tabikide ama duzgun gang atmayı bilmelisin bide suikastcı oynuyosan ne zaman girilmesini bilmesin ben kha mainim mesala

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
biraz takımına bağlı ve elona bağlı anlamayan tipler olabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yeni sezon ile JG kazanma oranları yükselmiş durumda bu sayede takımındaki JG kazanıyorsa o oyun yüksek olsalıklıkla win oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet tabikide atlarsın ne kadar maç attığına ve ne kadar lp kazandığına bağlı ancak sadece oynamakla yetmez oynarken kendine birşeyler katmak için, profesyonel oyuncuları takip etmeni öneririm veya kestileri izlemeni falan önereceğim yayıncı "closer".
Bi de daha hızlı orman kesmek için Lynxçerezz'in orman analizlerini izle adamlar baya hızlı kesiyor ormanı 3:20 civarı full clear atıyolar.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...