oyunun bel kemiği jungle zaten oyunun kaderini jungle' lar belirliyor genelde kendini geliştirirsen istedğin her lige ulaşabilirsin rahatça bol bol yayınlar izle challenger ormancıları gelişirsin
Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
bence rank atlaya bilirsin benim birçok arkadaşlar jungle main yani diayı gördüler sana tavsiye chattaki herkesi sustur tr de oynuyorsan daha iyi konstrüksiyon olursun
Sürekli jungle oynuyorum bazen güzel oynayamıyorum top lane'e gank attığımda bot lane ölüyor ve bana sövüyorlar ve feedliyorlar jungle oynamaya devam etmeli miyim?
kesinlikle evet iyi oynadığını düşünüyorsan devam ama sana bir tane duo lazım veya oyunu snowball yapan shaco elise gibi çarlar al büyük ihtimal silver elosun kötülemek için demedim sadece elona göre çar alman senin için çok iyi olur