- Konuyu başlatan
Ultra Üye
hocam tarih kitapları cok sıkıcı yaTarihle ilgileniyorsan Joseph von Hammer bu yazarın kitağlarını öneririm
hocam tarih kitapları cok sıkıcı yaTarihle ilgileniyorsan Joseph von Hammer bu yazarın kitağlarını öneririm
hocam okumadım sağol önerin icinSol ayağım harika bir kitap kusursuz diyebilirim
Garez diye bi kitap vardı ama gerilim temalı. 400 sayfa felandı sanırım 1 günde bitirdimÖncelikle merhabalar ben kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya felan gelince sıkıyor bana sürükleyici kitap önerirmisiniz
sağol hocam bakıcam araştırcamGarez diye bi kitap vardı ama gerilim temalı. 400 sayfa felandı sanırım 1 günde bitirdim
hocam tam olarak konusu nedir?çok kitap okuyan biri değilim çok çok nadir okurum dershane zamanı okumuştum İNSAN NE İLE YAŞAR adlı kitap çok hoşuma gitmişti akıcı sürükleyici kesinlikle tavsiye ederim
insanlık ile alakalı iyilik , kötülük, yardımseverlik gibi konuları işliyorhocam tam olarak konusu nedir?
hocam bi tık daha aksiyon olsa daha iyi olabilirdi sağol yinedeinsanlık ile alakalı iyilik , kötülük, yardımseverlik gibi konuları işliyor
rica ederim ne demek ^^hocam bi tık daha aksiyon olsa daha iyi olabilirdi sağol yinede
Fantastik kitaplar arıyorsun sanırım. Sarah J. Maas - Cam Şato serisini öneririm. Mitolojik kitaplar istersen eğer; Neil Gaiman - İskandinav Mitolojisi. Madeline Miller - Ben Kirkehocam bi tık daha aksiyon olsa daha iyi olabilirdi sağol yinede
Hocam dizisi ile başlayayım ben sağol önerin içinDizide de kitapta da The100'ı şiddetle öneriyorum.. Bi göz at. Muhteşem bir kitap.. Bilim-kurgu.
Ne demek rica ederim ^^Hocam dizisi ile başlayayım ben sağol önerin için
kürk mantolu madonna yı tavsiye ederimÖncelikle merhabalar ben kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya felan gelince sıkıyor bana sürükleyici kitap önerirmisiniz
Sağol önerin için hocam okumaya caliscamkürk mantolu madonna yı tavsiye ederim
Hocam bunu okudum gram zevk almadımkanlı selfi kitabı