Tess Gerrıtsen'in her kitabını okuyabilirsin hepsi çok sürükleyici. Özellikle cerrah serisiÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?
Tess Gerrıtsen'in her kitabını okuyabilirsin hepsi çok sürükleyici. Özellikle cerrah serisiÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?
Stephen king miseryÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?
beyoğlunun abisi okudum biraz kalın kitaptır roman şeklinde sarıyor ama bir şans ver istersenÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?
4. maymun 3 kitabı var çok fena bir kitap 20 kere ananı avradını olurusn kitaptaÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?
şu çılgın TÜRKler baya iyi oku hem sayfası bolÖncelikle merhabalar, kitap okumak istiyorum fakat bir kitaba başlayıp 50. sayfaya falan gelince sıkıyor. Bana sürükleyici kitap önerir misiniz?