sweetattack00 Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar hepinize aslında sevmem bu tanışma muhabbetlerini fakat burada kalıcı olabilirim hoşuma gitti o yüzden kendimi biraz tanıtayım . Yaşım 21 .. üniversitesin de yazılım mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim . Faaliyetlerimden bahsetmek gerekirse uzun süre hackerlıkla uğraştım hani hacker kelimesini gerçekten birşeyler bilen insanlar gerçekten sevmez daha çok lamerler kullanır ben hecqırım diye gezerler . CyberWarriors , Cyberizm , Tht , RedHatz(8 kişilik kendi kurduğumuz forumumuzdu dava yedi bir üye Türk sitesini vurduğu için bizde forumu kapattık , siyah-h den bir arkadaş aramıza sızıp forumu yemişti yani başka açık yoktu ne bizde ne sunucumuzda .). Bu forumlarda üst düzey yöneticilik yapmış bir abi/kardeş ' inizim . Buradan nickimi ifşa edemem ama özele gelene zone-h linkini atarsam neler yaptığımı anlayabilir şimdiye kadar 600 den fazla sunucu 5k dan fazla site patlattım kayıtlarımın çoğu golgelernet deydi ama orası felan da kapandı ancak elimde olanlar hala var . Ben bu işlerden hiç dava yemedim . Kendim Security Kiss programını kullanıyorum kendisi hiçbir ülkeye kanıt vermeyen bir vpn ve bunu da vds min için de kullanarak işlerimi yaptım size de öneririm uğraşan varsa . Bi ara CC işine girdim turkey-cvv de felan görevliydim daha sonra dava yedim ve avukatmış oymuş buymuş 2-3 tanesi takipsizlik aldı ama en sonunda hgab aldım , sicilim yok ama hgab nedir araştırabilirsiniz . Bunlar 18-19 lu yaşlar da gerçekleşen olaylar . Şimdiler de ne CC ne başka işim var . Yani bunları niye anlatıyon abi ego mu kasıyorsun diyecek belki bazılarınız ama ben burada kendimi tanıtmak ve benim gibi arkadaşların benimle iletişime geçerek birbirimizden bilgisel fayda sağlamak amacındayım ve forumda güzel kardeşlerimiz olduğu gibi çor çocuk da var wolftü hilesi yapıp kendini mr.robot sanan tipler tarafından hafife alınmamak amacındayım . E şimdi bu ne hal CyberWarrior , Tht , Turkeycvv de görev yapan adamın burada ne işi var diyeceksiniz . Burası dava yiyeceğim en son sitelerden ve de eğlenceli güzel ortamı var o yüzden buradayım . Bir kere başı bu işlerden yanan insanların çoğu benim olduğum halde böyle forumlarda takılmakta zaten . Neyse kısa keseyim bilgi almak isteyen vs arkadaşlar pm gelebilir . (DDoS , BruteForce , Havij vb ci arkadaşlardan ziyade orta seviyeler yazarsa ne kadar yardımcı olabilirsem olacağım . )

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bakalımburda nasıl ban yiyecen bekleyip görelim

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Başlık ilginç. Hoş geldin.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
hoşgeldin ama yazının hiç biriini okuyamadım düzenlersen iyi olur :D

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hoş geldin başlık biraz ilginç geldi ama olsun :)

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
başlık clickbait gibi ilgi çekici :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...