swlerde giriş yapılamaz hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
wolftüde dword onayını falan herşeyi doğru yapıyorum oyunu açıyorum herşey normalken swlere girilmiyo oyunu açtığımda tüm swlerin altında " GİRİŞ YAPILAMAZ " yazıyo bu hileden kaynaklı bişeymi ? yada oyunda bakımmı var bi bilgisi olan varsa yardım lütfen :d

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Biraz aklın olsa hilesiz girip aynı hata var mı diye bakardın ki var, yani oyunda bakım var o_O

Üye
9 HİZMET YILI
Hilesiz giripte baktım hala giriş yapılamaz vardı başta bende kesin bakım var dedim ama bi ara bakım olunca en fazla 5 dakika sonra oyundan otomatik çıkıyodu oyun 1 saattir açık hala çıkmadı böyle oluncada yazıyım sorıyım dedim alt tarafı bi cevap klavyeye dokundun diye parmakların gitmedi ya ? :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hilesiz giripte baktım hala giriş yapılamaz vardı başta bende kesin bakım var dedim ama bi ara bakım olunca en fazla 5 dakika sonra oyundan otomatik çıkıyodu oyun 1 saattir açık hala çıkmadı böyle oluncada yazıyım sorıyım dedim alt tarafı bi cevap klavyeye dokundun diye parmakların gitmedi ya ? :D
Her dokunduğunda senden eksiliyor sanırsam.

Üye
9 HİZMET YILI
Bakımın ne zaman biticeğine dair bi bilgi varmı ? hazır konuyu açmışken bunuda sorıyım kapatıcam konuyu bayağıdır bakım var merak ettim

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Benim wolftü Hileyi Acıyorum Programı Kapat Diyor İsmini Değiştirip Exe Ledim Aynı Hatayı ALıyorum Güncel Varmıdır?

Üye
9 HİZMET YILI
wolftüde dword onayını falan herşeyi doğru yapıyorum oyunu açıyorum herşey normalken swlere girilmiyo oyunu açtığımda tüm swlerin altında " GİRİŞ YAPILAMAZ " yazıyo bu hileden kaynaklı bişeymi ? yada oyunda bakımmı var bi bilgisi olan varsa yardım lütfen :d
Kardeşim Fikir yürütesin az Hiç Girmiyosa Oyunu Sil Ve Yeniden Yükle wolftü Turkiye Setup dosyasından.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI

bakımdan kaynaklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...