Sword Art Online (bitti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Beni teselli edin anime hakkında konuşalım ve 3. sezon ne zaman çıkacak ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence çıkmayacak çıksa bile bi kere bok ettiler saonun konusu orda hapsolmaya dayalıydı ggo'dan sonra sarmadı zaten alfeim online falan iyi değildi

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
daha konuşacaktık hemen dağıldınız ekim de çıkacak diyorlar ?

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Çıkmasın Zaten Ya 2.Sezon Pek Sarmadı 3Çıkarsa Konuyu Toparlayabileceklerini Sanmam ;(

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sevgili dostlarım biz ve özel şirketimiz bu sorularınızı yanıtlamak için buradayız hemen hemen her sayfada bu tip soruları yanıtlıyoruz öncelikle 3 sezon zaten çoktan çıktı 4 sezon ise 2020 yaz ayında çıkacaktır bizi desteklemek için beğenmeyi unutmayınız ayrıca başka sorularınız varsa ben veya başka bir üyemiz tarafından cevaplanacaktır sword art onlinenin yapımcısıyla da irtibata geçip bu cevapları aldım şimdilik bu kadar tekrar irtibata geçersem sorularınızı cevaplayacağım okuduğunuz için teşekkür ederim
Post automatically merged:

sorularınız varsa bu başlık altında bekliyorum iyi günler dileriz

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sevgili dostlarım biz ve özel şirketimiz bu sorularınızı yanıtlamak için buradayız hemen hemen her sayfada bu tip soruları yanıtlıyoruz öncelikle 3 sezon zaten çoktan çıktı 4 sezon ise 2020 yaz ayında çıkacaktır bizi desteklemek için beğenmeyi unutmayınız ayrıca başka sorularınız varsa ben veya başka bir üyemiz tarafından cevaplanacaktır sword art onlinenin yapımcısıyla da irtibata geçip bu cevapları aldım şimdilik bu kadar tekrar irtibata geçersem sorularınızı cevaplayacağım okuduğunuz için teşekkür ederim

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
wtf

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI

güvenilir mi değil mi bilmiyorum ama sitesi var 2019 ekim diyor ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güvenilir mi değil mi bilmiyorum ama sitesi var 2019 ekim diyor ?
dostum bazı sayfalar kendilerini biliyormuş gibi göstermek için tarihleri değiştiriyorlar sao yani sword art onlinenin yapımcısı konuşmalarımızda 2019 2020 arasında çıkacağını bize söyledi bu kesin bir sonuç 4 . sezon tamamlandı ama henüz izleyicilere sunulmadı yapımcı 5. sezonuda tamamlayıp final yapmayı düşünüyor o yüzde tam olarak çıkma tarihini bize bile yarım yamalak söylüyor fakat bize söylediğine göre ya 2019 kasımda yada 2020 yaz ayında sunacağını söylüyor şimdilik öğrenebildiklerimiz bu yeni ve güncel anime haberleri için bu yazıyı beğenmeyi unutmayın okuduğunuz için teşekkür ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...