Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Sonuç böyle iyi değil mi? Cayma bedeli 120 TL kadar karşılıyorlar. Ben hizmet numarasını da öğrendim yazdım onlar direk karşılıyorlar mı? Biz ekstra bir şey yapmamız lazım mı?Türknet bildğim kadarıyla cayma bedelinin bir miktarını karşılıyor bir bak istersen oturduğun konumu bilmiyorum ama türknet'in sitesine girip oturduğun konumu seçerek sana gelen hız testini yapabilirsin.
Ben türknet kullanıcısıyım aldığım veriler aşağıdaki gibi 50-60 arası değişiyor.
Evet Türknet geçmeyi düşünüyorum.ttnet altyapısı kullanmadıkları sürece süperonline ve türknetten şaşma bence
Evet işlemleri yaptım eve gelmelerini bekliyorum. Onlar getirecekler mi? imzalamam gereken belgeleri. İnternette 4 sayfa pdf çıktısını çıkartıp siz imzalatın tarihi yazın isminizi soy isminizi diyor bunu yapmak zorunda mıyım onlar getiremezler mi gerekli olanları illa ben mi çıktı almam lazım hazırlamam lazım? Başvuru sırası nasıl neler yapılıyor anlatabilir misiniz? Rica etsem. Sormak istediğim son soruda Türk telekom da cayma bedeli son 25 gün için ne kadar olur ve bu konuda TürkNet yardımcı olacaklarını söylüyorlar öyle aşırı bir şey gelmez değil mi? Türk telekom dan ceza falan daha önce çünkü Vodafone internetin de çıktığımız da ama ilk ay çıkmıtşık biz yani 1 veya 2 yıllık sözleşme yaptık sonra 1 ay 2 ay kullandık çıktık 900TL ceza gelmişti. Türk telekom da ise 2 yıldır kullanıyoruz son 25 gün kaldı bitmesine caymadan 100TL yi geçmesin yeter benim için.Türknet'e geçmeni şiddetle tavsiye ederim.Resmi sitesinden alt yapı sorgulayabiliyorsun.Ona göre konuşup fiyat çıkartabiliyorsun.Şu an da Türknet kullanıcısıyım ve çok da memnunum.
Evet başka tavsiyelerde almıştım biraz araştırdım. Tanıdığım bir abi de var ona da sormuştum o da tavsiye etmişti kullanıyor.Hocam Türknet gerçekten çok güzel Türknet'e geçmenizi öneriyorum.
Altyapısı Adana da var diye biliyorum. 50mb demişti test yapmıştım sitesinde.Altyapısı varsa Türknet yoksa Superonline iyi olabilir.
Fiber port yok ama 50mb kadar veriyor 75mb paketten alıyorum yine de çok iyi bir değer benim için malum kullandığım internet 6mb ile 8mb falandı.Altyapı sorgunun yaptırıp eğer fiber port varsa kesinlikle Türknet'e geçmeni tavsiye ederim.
destek sistemi evet yazarak konuşuyoruz aynı oyunlarda ki destek sistemine benziyor. Çoktan yapmıştım haberim yoktu öyle bir şeyden bilseydim iyi olurdu aslında ama çok da sorun değil.1 yıla yakındır turknet kullanıyorum ufak tefek sorunlar yaşadım destek sistemine yazdım yardımcı oluyorlar bilgi vermek amacıylada seni arıyorlar haberin olsun eğer bağlatmak istersen kodumu vereyim ikimizde bir ay ücretsiz internet kullanmış oluruz
Alt yapı 50-55 mb diyordu benim için yeterli.Altyapın ne durumda bunu araştır tarife yada marka sonraki iş.
Fiber port gerek yok ya 50 megabit verseler yeterli benim için discord da ekran paylaşabilecek kadar internetim olsun yeterli. Aktivasyon süreci kaç gün sürüyor bir bilginiz var mı?Orası öyle tabii, önceki internetine göre çok daha iyi hız alıyorsun. Fiber port için türk telekomu arayabilirsin zamanında 5 TL'ye açtırmıştım. Şimdi fiyatı değişmiş olabilir.
50-55 mbit diyorsa alt yapında fiber yoktur klasik bakır kablo vardır , (TTnet hemen her müşterisine bunu fibermiş gibi pazarlamakta) bunu da genelde ttnet verir , bulunduğun lokasyonu bilmiyorum ancak genel olarak yorum yapmak gerekirse , T.C. Rekabet kurumunun yapmış olduğu yasadan dolayı ttnet alt yapısını türknet , milenicom , netspeed,vodafone, gibi aklına gelebilecek diğer firmalara kiralamak zorundadır. TEKEL olmaması için rekabet olabilmesi için.Evet başka tavsiyelerde almıştım biraz araştırdım. Tanıdığım bir abi de var ona da sormuştum o da tavsiye etmişti kullanıyor.
Altyapısı Adana da var diye biliyorum. 50mb demişti test yapmıştım sitesinde.
Fiber port yok ama 50mb kadar veriyor 75mb paketten alıyorum yine de çok iyi bir değer benim için malum kullandığım internet 6mb ile 8mb falandı.
destek sistemi evet yazarak konuşuyoruz aynı oyunlarda ki destek sistemine benziyor. Çoktan yapmıştım haberim yoktu öyle bir şeyden bilseydim iyi olurdu aslında ama çok da sorun değil.
Alt yapı 50-55 mb diyordu benim için yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?