Süper Üye
Tabletim PUBG Mobile İle Uyumlu Değil Bunu Nasıl Uyumlu Yapabilirim Eminim Bir Yolu Vardır TS Ye Gelmem Gerekiyorsa Gelebilirim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bununlu ilgili Bir SS atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.Tabletim PUBG Mobile İle Uyumlu Değil Bunu Nasıl Uyumlu Yapabilirim Eminim Bir Yolu Vardır TS Ye Gelmem Gerekiyorsa Gelebilirim.
Kardeşim Ne SS Si Atam Cihaz Uyumlu Değil Azcık Düşünüp Yazsan ? Yorum Yapmak İçin Yapma.Bununlu ilgili Bir SS atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Şimdi bilgisayarın varsa TencentGames'in emülatöründen bu tadı yaşayabilirsin. yoksa APK'sını yükle ama optimizasyon, kasma ve ısınma sıkıntılarına sebep olur. Oyunu en düşük özelliklerde bile iyi fps ile oynayamama tehliken var demek bu dostum. Bence emüllatör seçeneğini kullan...Tabletim PUBG Mobile İle Uyumlu Değil Bunu Nasıl Uyumlu Yapabilirim Eminim Bir Yolu Vardır TS Ye Gelmem Gerekiyorsa Gelebilirim.
cihay uyumluğu hakkında her hangi bir hata dosyası veya fotorafa raslamadığım ve cihay uyumluğu açıklaman gerekir cihazın sistemleri hangi marka bunları yazsan yardımcı olabilirdim üslübüna dikkat edersen sevinirim.Kardeşim Ne SS Si Atam Cihaz Uyumlu Değil Azcık Düşünüp Yazsan ? Yorum Yapmak İçin Yapma.
Emulator Kullancamda Oda 3 GB RAM İstiyo Bende 2 GB VarŞimdi bilgisayarın varsa TencentGames'in emülatöründen bu tadı yaşayabilirsin. yoksa APK'sını yükle ama optimizasyon, kasma ve ısınma sıkıntılarına sebep olur. Oyunu en düşük özelliklerde bile iyi fps ile oynayamama tehliken var demek bu dostum. Bence emüllatör seçeneğini kullan...
Kardeşim Sende Biraz Var Diye Düşünüyorum Kardeşim Cihaz Uyumlu Değil Daha Ne Diyeyimcihay uyumluğu hakkında her hangi bir hata dosyası veya fotorafa raslamadığım ve cihay uyumluğu açıklaman gerekir cihazın sistemleri hangi marka bunları yazsan yardımcı olabilirdim üslübüna dikkat edersen sevinirim.
Özellik olarak minimum 3 mü istiyor? Yoksa Optimal mi?Emulator Kullancamda Oda 3 GB RAM İstiyo Bende 2 GB Var
MinÖzellik olarak minimum 3 mü istiyor? Yoksa Optimal mi?