Tabletimden internete bağlanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Beyler/ bayanlar şimdi tabletten internete bağlanıyorum ama internet servislerini kullanamıyorum internet yok diyor wifi işaretide var. Lütfen boş mesaj atmayın !

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Beyler/ bayanlar şimdi tabletten internete bağlanıyorum ama internet servislerini kullanamıyorum internet yok diyor wifi işaretide var. Lütfen boş mesaj atmayın !
wifi ayarlarından dhcp ise statik yapıp sondaki ip yi değiştirmeyi deneyeiblirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka modemi resetle, yeni bi ip bulsun bende de aynı sorun olmuştu

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
wifiyi unut dene

veya modemi aç kapa yap

ikisi de olmadıysa son çare format atıp denemen bu da olmaz ise wifi evde kullanan varsa o kullanabiliyor sen kullanamıyorsan tablet bozuk olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eğer modemi adsl ise yada dynamic ip değişmez sadece statik olanlarda değişiyor
Kanka aynı sorun daha geçen hafta başıma geldi modemini bilemem ama resetledim 5 dakika sonra düzeldi sorun belki işe yarar diye şaaptım :)
Post automatically merged:

Fatura falan yatırılmadığı için erişim kapatılmış olabilir. Hiç birisi olmadıysa da DNS adresi değiştirip girmeyi dene dostum

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tableti sırf bunun için sıfırlama akıllıca olmaz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dns ayarlarından dns yi ipv4 ayarlarını değiştir tablet android mi ?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka aynı sorun daha geçen hafta başıma geldi modemini bilemem ama resetledim 5 dakika sonra düzeldi sorun belki işe yarar diye şaaptım :)

Fatura falan yatırılmadığı için erişim kapatılmış olabilir. Hiç birisi olmadıysa da DNS adresi değiştirip girmeyi dene dostum
knk modemi fabrika ayarlarına dahi döndürdüm bişey değişmedi

Dns ayarlarından dns yi ipv4 ayarlarını değiştir tablet android mi ?
evet android dns ıp adresimi değiştirdim olmadı çok kanser ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Girmek istediğiniz wifinin üstüne basılı tutup gelişmiş seçeneklere giderek dns adresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
  1. Modemde internet olmayabilir ( Bazen internet ışığı yansa dahi internet olmayabiliyor. Bu hatayı çözmek için modemi kapatıp açabilirsiniz.)
  2. Wifi şifresi değişmiş olabilir (Şifre değiştiğinde bazı telefonlar yinede wifi bağlanıyor fakat internete giremiyorlar. Çözmek için wifi ağını unutup tekrar bağlanın.)
  3. Dns ile ilgili sorunlar. Bazı akıllı telefonlarda tanımlanan DNS ile wifi ağına bağlandığınızda internete giremeyebilirsiniz. Bu hatayı çözmek için aşağıdaki hızlı dns ayarlarını yapabilirsiniz.
  4. Kullandığınız telefon iphone ya da android bir cihaz olsun fark etmeksizin öncelikle ‘Ağı Unut’ deyip tekrar bağlanın.
  5. Ağı unutup tekrar şifre ile bağlanabiliyorsanız ve halen daha internete girilmiyorsa telefonunuzdan DNS ayarı yapmanız gerekebilir.
  6. Android DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Android sistemli telefon ya da tabletin DNS ayarlarını aşağıdaki şekilde değiştirebilirsiniz.
    1. Cihazın Ayarlar bölümüne girin.
    2. Wi-fiyi açık konuma getirin ve bağlı olduğunuz Wi-fi’ye dokunun.
    3. Alt bölümde yer alan ‘Gelişmiş Seçenekleri Göster’ seçeneğine tik atın.
    4. IP ayarlarının hemen altında bulunan DHPC’yi statik olarak ayarlayını seçin. IP adresinizi değiştirmek için IP adresinizin son 3 rakamını değiştirmeniz yeterli olacaktır.
    5. Son işlem olarak ‘Geçit’ yazan kısmı değiştirin. Sondan ikinci noktayı, geçerli iki rakamı ya da yalnızca birini değiştirmeniz gerekir.
Bu Çözümleri deneyebilirsin.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Modemini resetyle veya tabletinin ip adresini değişitir. Manuel şekilde bağlanmayıda deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
knk sağlayıcını bi ara sor belkide alt yapı çalışması falan vardır fazla sebep var hangisi oldugunu bilemeyizki

Üye
4 HİZMET YILI
Kanka modemdeki ip ile modeme girip bak, modemden engellenmiş olabilirsin. Düzelmezse res at modeme.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tabletinin ayarlarından sadece ayarları veya ağ ayarlarını fabrika ayarlarına dönüştür ozaman düzelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...