easy antı cheat gelıcek dıye hıle olmayacak dıye bısey yok bızım elımız struct lar offset ler var easy antı cheat da kımsenın onune kesın olarak gecıcek dıyede bır sey yokEasyAntiCheat koruması gelicek zaten hileyi çıkarmalarının bir anlamı yok.
O kadar kesin olma sürekli güncellenen/güçlenen bir güvenlik duvarları var tabiki bypass edilir fakat günlük passlanması gerekir ve ben açıkca bununla uğraşacakları sanmıyorumeasy antı cheat gelıcek dıye hıle olmayacak dıye bısey yok bızım elımız struct lar offset ler var easy antı cheat da kımsenın onune kesın olarak gecıcek dıyede bır sey yok
EasyAntiCheat koruması gelicek zaten hileyi çıkarmalarının bir anlamı yok.
Oyunu daha oynamadım kardeşim. Ayrıca bu kadar önyargılı olman hayatını çok kötü yönlere çeker haberin olsun kolay gelsin.Oynamayı beceremeyince hemen hile demeye başladın şuan p2w'lik bir durum yok ortada olsa da çıkmayacak.
oynamadan neden hile bekliyorsun oyun güzelse ve iyi oynarsan genede hileyi kullanacak mısın?Oyunu daha oynamadım kardeşim. Ayrıca bu kadar önyargılı olman hayatını çok kötü yönlere çeker haberin olsun kolay gelsin.
İstediği kadar olsun sen ne kadar hileni geliştirirsen (koruma anlamında) onlarda kendilerini anti cheat konusunda geliştiriyor ve bu adamlar hileyi free yapsalar ne olur biliyormusun? bilmiyorsun çünkü boş yorum yapıyorsun. Para ile hile satanların hilesi bile ban atıyor. Bu adamlar bu hileyi free yapsalar emek olarak ne alacaklar? Biraz farklı açıdan bakın.easy antı cheat gelıcek dıye hıle olmayacak dıye bısey yok bızım elımız struct lar offset ler var easy antı cheat da kımsenın onune kesın olarak gecıcek dıyede bır sey yok
Büyütmüyorum dostum sen yanlış anlıyorsun. Bu koruma elbet atlatılır ama sonunda fixlenir ve bu koruma ile çok uğraşırlar.EAC gelse ne olacak sanarsın dünyanın en korumalı en güçlü anti cheat sistemi çok büyüttün sanki
ben ve klanım kullanacak hıleyı neden herkesı hıle yapayım salak mıyım? klanım kullanıcak legıt bır sekılde kasılacaz ve ıyı bır yerlere gelıcez eac cok ıyı bır antıcheat degıl battleye nın çeyregi olamaz çok kolay bir şekilde aldatılıyor eac senınde bır sey bılmedıgın bellı eac ın methodlarını bılmedıgın gozunde cok buyutuyorsun senın ıcın x3 kolay eac battleye ilah dırİstediği kadar olsun sen ne kadar hileni geliştirirsen (koruma anlamında) onlarda kendilerini anti cheat konusunda geliştiriyor ve bu adamlar hileyi free yapsalar ne olur biliyormusun? bilmiyorsun çünkü boş yorum yapıyorsun. Para ile hile satanların hilesi bile ban atıyor. Bu adamlar bu hileyi free yapsalar emek olarak ne alacaklar? Biraz farklı açıdan bakın.
Post automatically merged:
Büyütmüyorum dostum sen yanlış anlıyorsun. Bu koruma elbet atlatılır ama sonunda fixlenir ve bu koruma ile çok uğraşırlar.

ben ve klanım kullanacak hıleyı neden herkesı hıle yapayım salak mıyım? klanım kullanıcak legıt bır sekılde kasılacaz ve ıyı bır yerlere gelıcez eac cok ıyı bır antıcheat degıl battleye nın çeyregi olamaz çok kolay bir şekilde aldatılıyor eac senınde bır sey bılmedıgın bellı eac ın methodlarını bılmedıgın gozunde cok buyutuyorsun senın ıcın x3 kolay eac battleye ilah dır![]()
küfür etmek istemıyorum kodlama hakkında 1 gram bılgısı olmayan biriyle muhattap oluyorum fornıte de eac kullanıyor kac senedır kendı hılemı kullanıyorum hala banlamadım eac çok gelişiyorIQ seviyeni belli ettin. Muhabbete devam etmiyorum.