Tactic Force Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sayın adminler ve coderlar tactic force için hile çalışmalarını başlatmayı düşünüyor musunuz ? Düşünüyor iseniz bunlara ne zaman başlarsınız ?

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kötü oldu bu pubgm Magic Bullet gibi :D

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
EasyAntiCheat koruması gelicek zaten hileyi çıkarmalarının bir anlamı yok.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oynamayı beceremeyince hemen hile demeye başladın şuan p2w'lik bir durum yok ortada olsa da çıkmayacak.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
EasyAntiCheat koruması gelicek zaten hileyi çıkarmalarının bir anlamı yok.
easy antı cheat gelıcek dıye hıle olmayacak dıye bısey yok bızım elımız struct lar offset ler var easy antı cheat da kımsenın onune kesın olarak gecıcek dıyede bır sey yok

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
easy antı cheat gelıcek dıye hıle olmayacak dıye bısey yok bızım elımız struct lar offset ler var easy antı cheat da kımsenın onune kesın olarak gecıcek dıyede bır sey yok
O kadar kesin olma sürekli güncellenen/güçlenen bir güvenlik duvarları var tabiki bypass edilir fakat günlük passlanması gerekir ve ben açıkca bununla uğraşacakları sanmıyorum

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Henüz p2w olmayan bi oyuna hile gelmesin.

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Oyun firmalarının gelirlerinin büyük bir kısmını oluşturan kasa, kutu, deste gibi içinden sözde "şansa dayalı" oyun ekipmanları düşen eşyalar, Türk Gençlerini kumar gibi zararlı davranışlara özendirmemek adına Tactic Force oyununda bulunmamaktadır.

Böyle bi oyuna gelmesin lütfen.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
oyun p2w zaten boşuna oynamayın
şöyle;
100 altına 1 aylık 10 item alırsın ama 100 gümüşe 1 item alırsın oda 1 günlük :)(örnek gösterdim boş boş 100 gümüşe bişey yok yazmayın)

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Oynamayı beceremeyince hemen hile demeye başladın şuan p2w'lik bir durum yok ortada olsa da çıkmayacak.
Oyunu daha oynamadım kardeşim. Ayrıca bu kadar önyargılı olman hayatını çok kötü yönlere çeker haberin olsun kolay gelsin.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyunu daha oynamadım kardeşim. Ayrıca bu kadar önyargılı olman hayatını çok kötü yönlere çeker haberin olsun kolay gelsin.
oynamadan neden hile bekliyorsun oyun güzelse ve iyi oynarsan genede hileyi kullanacak mısın?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İstediği kadar olsun sen ne kadar hileni geliştirirsen (koruma anlamında) onlarda kendilerini anti cheat konusunda geliştiriyor ve bu adamlar hileyi free yapsalar ne olur biliyormusun? bilmiyorsun çünkü boş yorum yapıyorsun. Para ile hile satanların hilesi bile ban atıyor. Bu adamlar bu hileyi free yapsalar emek olarak ne alacaklar? Biraz farklı açıdan bakın.
Post automatically merged:

EAC gelse ne olacak sanarsın dünyanın en korumalı en güçlü anti cheat sistemi çok büyüttün sanki
Büyütmüyorum dostum sen yanlış anlıyorsun. Bu koruma elbet atlatılır ama sonunda fixlenir ve bu koruma ile çok uğraşırlar.

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
İstediği kadar olsun sen ne kadar hileni geliştirirsen (koruma anlamında) onlarda kendilerini anti cheat konusunda geliştiriyor ve bu adamlar hileyi free yapsalar ne olur biliyormusun? bilmiyorsun çünkü boş yorum yapıyorsun. Para ile hile satanların hilesi bile ban atıyor. Bu adamlar bu hileyi free yapsalar emek olarak ne alacaklar? Biraz farklı açıdan bakın.
Post automatically merged:

Büyütmüyorum dostum sen yanlış anlıyorsun. Bu koruma elbet atlatılır ama sonunda fixlenir ve bu koruma ile çok uğraşırlar.
ben ve klanım kullanacak hıleyı neden herkesı hıle yapayım salak mıyım? klanım kullanıcak legıt bır sekılde kasılacaz ve ıyı bır yerlere gelıcez eac cok ıyı bır antıcheat degıl battleye nın çeyregi olamaz çok kolay bir şekilde aldatılıyor eac senınde bır sey bılmedıgın bellı eac ın methodlarını bılmedıgın gozunde cok buyutuyorsun senın ıcın x3 kolay eac battleye ilah dır :cryangry::rem::kappajail::kappajail:

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben ve klanım kullanacak hıleyı neden herkesı hıle yapayım salak mıyım? klanım kullanıcak legıt bır sekılde kasılacaz ve ıyı bır yerlere gelıcez eac cok ıyı bır antıcheat degıl battleye nın çeyregi olamaz çok kolay bir şekilde aldatılıyor eac senınde bır sey bılmedıgın bellı eac ın methodlarını bılmedıgın gozunde cok buyutuyorsun senın ıcın x3 kolay eac battleye ilah dır :cryangry::rem::kappajail::kappajail:
:residentsleeper: IQ seviyeni belli ettin. Muhabbete devam etmiyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
oyun daha çıkmadan delirdiniz söyleyecek bir şey bulamıyorum bırakın da bi oynayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...