taktir seviyem yükselmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar bi oyunda cok tilt oldum ve bi oyuncuya cok sövdüm bu yüzden taktir seviyem 0landı ayrıca olay 1 ay önce yaşandı fakat 3 oyun üst üste honur aldım yinede taktir seviyem yükselmiyor napabilirim ? ayrıca her oyun en az 1 honur garantim var

❄️Ice❄️
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yasaklama Aldıysan Oyun Sonu Ganimet Alamazsın.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sıfırlandıktan sonra yükselmesi epey zaman alıyor sabırlı olup biraz daha honor almaya bak.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeşim yanlış bilmiyosam hiç bi şekilde flame yapmaman gerekiyor hatta gerekirse chat yapmaman lazım. Ben de yaşadım o dediğini bi ara yeniden tilt olmuştum yükselmiyordu sonra mentalimi yerine oturttum direk all mute atıp chatsız oynamaya başlamıştım yükseldi direk.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
istersen 10 oyun üst üste al o hem zaman hem tekrar reportlanmamanla ilgili aynı durum benim başıma gelmişti bundan 4-5 ay önce sanırım sıfırlandı o çarı bayadır oynamıyordum main çarım ki honor alırım ben genelde destek main olduğum için 1 hafta önce çara girdim honor seviyorum 1. dönüm noktasına gelmişti.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yasaklama almadıysan sıkıntı olcağını düşünmüyorum ama sonda ganimet alamayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Takımındakiler ile daha iyi anlaşmaya,moral bozmamaya küfür etmemeye ve oyunlarda liderlik ederek takdir seviyeni yükseltebilirsin.Ama çok zor 0 dan toparlaman.Takdir seviyen 0 olduğu için takımın da ona göre gelir bilgin olsun.Kolay gelsin.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Takdir seviyeniz uzun bir süre yükselmiyor. Ne yazıkki küfretmeden oyunu oynamaya devam edip honor almaya çalışmalısınız. ben ocak gibi ban yedim 5 ay oldu daha 1.levelin son dönüm noktasındayım öyle diyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Honor alman gerekiyor sürekli takım arkadaşların tarafından takdir edilmen gerekiyor bu da çok iyi bir oyuncu olmanı gösterir :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
taktir seviyesi uzun süre yükselmiyor, reportlanmamak gerekiyor düzelmesi için sanırsam

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar bi oyunda cok tilt oldum ve bi oyuncuya cok sövdüm bu yüzden taktir seviyem 0landı ayrıca olay 1 ay önce yaşandı fakat 3 oyun üst üste honur aldım yinede taktir seviyem yükselmiyor napabilirim ? ayrıca her oyun en az 1 honur garantim var
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Honor seviyen 0a düştüğünde geri kasman çok zordur bunun için 3-5 oyun değil en az 15-20 oyun boyunca ağırlıklı honor alman gerekiyor. Ki bu sadece 1.dönüm noktası için. Ondan sonrası biraz daha kolay olsada yine uğraştırıyor. Oyun sonlarına doğru honor isteyebilirsin. Ayrıca aldığın rapor sayısıda bu noktada çok büyük bir etken. Aldığın rapora karşılık 3 honor gibi düşünebilirsin. Ki sanırsam ritonun bu durum için saçma bir sistemi vardı. Ama oyunlarda honor isteyip iyi bir oyuncu olursan 1.seviyeye rahatça yükselirsin.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Seninde honor vermen lazım karsı tarafa

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yasaklama almışsındır sabır işi beklemen lazım ama süreyi bilmiyorum

Sanırım çoktan kaybettim
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Taktir seviyen gittikten sonra hiç rapor almadan oynaman lazımki açılma süresi daha fazla uzamasın dikkat et bundan sonraki maçlarında.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
oyunun adını söylersen yardımcı olabiliriz belki

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Benim oyundaki taktir seviyem 1 yıldır 0 kardeşim ban yedikten sonra asla düzelmedi epey uzun sürüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka belli bi süre beklemen gerekiyor.Bu sürede flame atma trash talk vs asla yapma.Mute all devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...