Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
burada tamamen otomatik olarak (video vs kendisi atıyor fixlendimi bilmiyorum eskiden kullanmıştım bi an aklıma geldi orada yazıyor zaten hocam bakabilirsinizKendisi video atıyor da ne tarzda video atıyor ?![]()
Bu kod size YouTube Kanalının nasıl kurulacağını ve tamamen otomatik hale getirileceğini gösterecektir. İçerik, hem animasyonlu hem de durağan görüntüler kullanılarak Reddit'ten toplanıyorKendisi video atıyor da ne tarzda video atıyor ?![]()
deneyen birisi ne olduğunu açıklayabilir miBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburada tamamen otomatik olarak (video vs kendisi atıyor fixlendimi bilmiyorum eskiden kullanmıştım bi an aklıma geldi) shorts tarzında videolar atıyor bi bakıp deneyebilirsiniz
hocam reddit üzerinden atıyor zaten orada da yazmakta biraz da kodları incelerseniz kendiniz de düzenleyip istediğiniz gibi bir şey ortaya çıkarabilirsinizyani benim istediğim tarzda içerikleri mesela futbol hakkında kısa shorts videolar mı atıyor otomatik olarak?
tamamdır şimdi daha net anladım teşekkürler aydınlattığınız için iyi forumlarhocam reddit üzerinden atıyor zaten orada da yazmakta biraz da kodları incelerseniz kendiniz de düzenleyip istediğiniz gibi bir şey ortaya çıkarabilirsiniz
rica ederim hocam ne demektamamdır şimdi daha net anladım teşekkürler aydınlattığınız için iyi forumlar
bunun instagram olanı için vs de var istenirse onları da paylaşırımİzlenme kasmak için iyi olabilir aslında teşekkürler
Instagramda zor tutar ya belki tiktok olabilirbunun instagram olanı için vs de var istenirse onları da paylaşırım
instagram reels'de tutuyor tiktok'un algoritması zaten tam botlar için araştırırım yoksa biz deneriz artık ordan burdan toplayıp varsa bulduğumda paylaşırım zatenInstagramda zor tutar ya belki tiktok olabilir
sizin için video atıyor bot en son denediğimde çalışıyordu hala çalışıyor mu emin değilim biri deneyip yazarsa söylerim zaten çalışıyor/çalışmıyor diyebakalım nasıl birşeymiş ilk defa duyuyorum
ilk başta yan hesapda dene sorun çıkmazsa maininde de kullanırsınHocam main hesapta denesek sıkıntı çıkarırmı hesap kapanmasında![]()
Oto youtube botu knkdeneyen birisi ne olduğunu açıklayabilir mi
videoyu hazırlayıp atıyor botyoutube botu diyince yorum falan sandım bendevideoları otomatik atma nasıl oluyor anlamadım