Tanışma hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Normal bir gün oruç tutmuyorum 2 yıl öncesi tabi
Bi cezeryecide çalışıyordum sabah 8 akşsm 8 datış işi işte tszgah görevlisi yani
Dolmuşa bindim bi kız vardı arkadaşıyla ama takmsdım benim ineceğim yerde indiler bende indim dükkans girdim önlüğü taktım günaydın falan işte
O 2 kız arkası dönük şekerlere bakıyorlar telefonu açtım arkadaşımın mesajıns cevap yazdım bi öhhhm sesi geldi kafamı kaldırdım kızlar dikiliyor özür diledim ne istekiklerini dordum işte kuş lokumu bayram şekeri felan aldılsr boyu daha kısa ve daha güzel olan elinizde beyfendi varmı dedi arkadaşıda güldü anlamadım dedim kız elinizde sizden var mı dedi arkadaşı kızı dürttü yani dedim senden tane daha varsa versene dedi Benden 1 tane var dedim kızın ne dediğini anladım ve o gurur duyduğum lafı döyledim
Dedim ki Şu an ben meşgjl mğsait olunca haber vermemiz için tel veriniz dedim kız verdi teslimatta yapıyoruz dedim isterseniz bi cafeye getirelim dedim kız olur dedi biz ben kişisi müsait olunca ararız dedim red black kafede dizi bekliyor olacaktır dedim
red black kafeye gittim kızı aradom teslimstınız geldi diye kız 20 dakiksda geldi konuştuk felsn kızla çıkmaya başlsdım 1 hafta sonra ardından bir 6 ay sonra ayrıldık(ayrılma sebebi belirli bir olay değil yaşanan küçük ve bi sürü olay) yüzündrn ayrıldık niye bunu yazıyon felan diyenlerede ksrdeş işten çıktım sıkılıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İşsiz işsiz okudum

Moderatörün son düzenlenenleri:
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
:D vay be ben daha kız eli tutamadım :(

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kızlarda bana geliyorda beyenemiyoruz :D ahlaklı kız kalmamış bulamadım bitane kime çatsak kaşar çıkıyo :)
zaten kız arkadaş arıyorum ancak animeci olcak ( hayaller )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...