Tarayıcı Değiştirmek ve Şifreleri Aktarmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prometheus
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba ben 2/3 ay önce tarayıcımı değiştirdim ve google şifrelerim aktarılmıyor sadece kullanıcı adları var şifrelerimi nasıl aktarabilirim ?
(bir sürü sitede oturumum var el ile yapmalısın demeyin fikri olan yazsın)

images.png

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bazı browserlar aralarında bu ilişkiyi kurabiliyor mesela chromedan edge'e geçerken direkt içeriği aktarmak istediğine dair soru soruyor ve chrome verilerini tamamıyla aktarıyor dolayısıyla şifreler de geliyor. Kullandığınız browserda bu tür bir yara var mı inceleyebilirsiniz. Ayrıca hangi tarayıcıdan hangisine geçtiğini de belirtirsen forum üyeleri yardım edebilir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum tek hesap tüm google diye bişey vardı başta onda oturum açtıysan diğer tarayıcıda da açtığında otomatik gelmesi gerekiyor diye biliyorum öyle yaptın mı?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
google olayı chorme to chorme da oluyor. eğer chorme'dan mozillaya(örnek) geçmek istiyorsan ayarlar > şifreler > kayıtlı şifreler (sağ tarafta üç nokta var) üç noktaya tıkla şifreleri dışa aktar de. aldığın dosyayı yeni tarayıcına import ederek şifrelerini aktarabilirsin dostum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(resim olarak ekleyemedim hata verdi neden anlamadım)

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum tek hesap tüm google diye bişey vardı başta onda oturum açtıysan diğer tarayıcıda da açtığında otomatik gelmesi gerekiyor ondan sonra halledersin kolay zaten

Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim google da başta oturum açarsan tarayıcıda da açınca da direk geliyor yani geliyor diye biliyorum bence bi dene kolay gelsin

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aslında şifreler Chrome değilde Google hesabına kayıtlı oluyor, google hesabını açınca gelmesi lazım. Chrome'den başka tarayıcıya geçemememin sebeplerinden birisi buydu, diğeri ise kullanışlı eklentileri ve uzantıları.:)

Çok faydalı oluyor bu şekilde sitelere otomatik olarak giriş sağlanıyor ama çok ciddi güvenlik açığı oluyor. Senin pc'ne ulaşımı olan herkes tüm şifrelerine ulaşım imkanı elde ediyor.Aslında bu şifre bölümüne girişinede şifre koymaları lazım.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
hangi tarayıcıya geçtin? söylersen araştırma yapıp yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kullandığın tarayıcıdaki şifreleri gmaile kaydet yeni tarayıcında tekrardan gmaile girerek bunları aktarabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...